hirdetés

Ifjúsági szálláshelyeket minősít a hátizsákos védjegy

A szállodák, a kempingek, az üdülőháztelepek, a magán- és a falusi szálláshelyek után az ifjúsági szállásoknak is megszületett a hátizsákokkal jelölt Nemzeti Tanúsító Védjegye.

hirdetés

2015. február és április között a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége (MISZSZ) országszerte tájékoztató előadásokat szervez a védjegy bevezetéséről, ahol az MISZSZ, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Turizmus Zrt. képviselői ismertetik a védjegy célját és annak előnyeit, közben a minősítés folyamatos.

Annak érdekében, hogy az összes magyarországi közösségi szálláshely-üzemeltető minden információt megkapjon az ifjúsági szállások Hátizsákos Nemzeti Védjegyéről és a védjegyet kezelő szervezetről, a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége tájékoztató napokat tart országszerte – mondta lapunk munkatársának Erdőháti Ágnes, a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének elnöke. A rendezvényeken szakemberek szólnak többek között a védjegyről, a SZÉP-kártyáról és az elérhető forrásokról.

Néhány helyszín: az első találkozót február 18-án, 10 órakor Miskolcon tartják (Uni-Hotel Diákotthon, 3515. Miskolc-Egyetemváros). Március 4-én Szegeden, 18-án Kaposváron rendezik. A tájékoztató előadásokon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, az egyesület kéri, hogy a részvételi szándékot jelezzék az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen vagy a 06/70-310-2003-as telefonszámon.

A Nemzeti Védjegyről ide kattintva olvashat.

További információ:
MISZSZ Titkárság, Erdőháti Ágnes
Telefon: 06/70 310-2003
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Egyetért-e azzal, hogy idén elmarad a budapesti Vörösmarty téri karácsonyi vásár?

Kiadónk társoldalai