hirdetés

Igazi koraNYÁRI partival megnyílt a JAB Villa

Amikor három éve az elhatározást tett követte, és a győri illetőségú JAB Csoport Magyarországi Képviselete a 2008-as alapítást követően a fővárosba, méghozzá annak is a szívébe, a Vörösmarty térre költöztette teljes textilkollekcióját bemutató helyiségét, akkor még senki nem gondolta, hogy az ottani 80-90 nm2-es bemutatóterem hamarosan igencsak szűknek bizonyul.

hirdetés

Pedig pontosan ez történt, mondta Európa piacvezető német textilcégének export területért felelős vezetője, Markus Wüllner, aki május 19-én este ünnepélyes keretek közt megnyitotta a JAB Csoport álomszép új budapesti helyét, egy szinte mesébe illő szépségű, 400 nm alapterületű budai villát.

Az új bemutatóterem egykori lakója, mint kiderült, Fedák Sári is volt, korának híres primadonnája, aki nemcsak hazájában, hanem a világ színpadain is fellépett. Így öröksége méltó azért is, mert művészete nemzetközi volt – akárcsak a JAB európai ismertsége -, valamint az országokon átívelő sokszínű kínálata a német cég képviselője szerint szintén hasonlatos lehet az egykori sztár széleskörű, több művészeti ágat átívelő tehetségével.

Nyári koncert a villa kertjében
Nyári koncert a villa kertjében

A hangulatos kerti partin a Gerbeaud által biztosított catering után Nyári Károly lépett a zongorához, és játszott örökzöld slágereket, majd a Nyári-lányok következtek, akik a fiatalabb korosztályt is megszólították produkciójukkal.

 

 

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai