hirdetés
hirdetés

Jégpálya és sátorkoncertek

Koncertek, újcirkuszi produkciók, bábelőadások és egyéb családi programok is helyet kapnak november 30-tól a Müpa Kultúr Kültérben; a Müpa oldalában felhúzott sátornál idén is megnyitják a Müpa Jégpályát.

hirdetés

A Müpa Kultúr Kültérben egészen az év végéig váltják majd egymást az izgalmasabbnál izgalmasabb előadások és koncertek. A sátorba visszatér a Recirquel téli újcirkusz-meséje, a Kristály, amely december 14. és január 5. között összesen 28 alkalommal lesz látható.

Hétvégente délelőttönként a legkisebbeket az ünnephez kapcsolódó bábelőadások és gyerekkoncertek várják. A Mesebolt Bábszínház egy Grimm-klasszikust, Holle anyó történetét kelti életre, a Harlekin Bábszínház zenés maszkjátéka pedig Jézus születését meséli el. A Kaláka Betlehemes koncerttel jelentkezik, a Hahó együttes adventi ökobuliján a gyerekek a környezettudatosság alapjait is megismerhetik, míg a Kéknyúl Family matiné rock koncertet ad.  

Az esti órákban a sátorban koncerteket élvezhet a közönség, így például a magyar folk- és világzenei színtér egyik legnépszerűbb énekese, Bognár Szilvia férjével közösen életre hívott formációjával érkezik, a Benkó Dixieland Band Nagy Iván harsonás-énekes vezetésével elindított egy régi-új zenekart, akik most karácsonyi dixie-kalandozással térnek vissza a Müpába. Hétköznaponként a Müpa partneriskoláinak szervezett programok színesítik a sátor kínálatát. Az általános iskolások többek közt Szalóki Ági, a Veronaki zenekar, Malek Andi és az EszeMent Band illetve Mihályi Réka és zenekara koncertjén vehetnek részt.

Idén is lesz Müpa Jégpálya. A csaknem 350 négyzetméteres korcsolyapályán egyszerre akár 80 ember is hódolhat az egyik legnépszerűbb téli sportnak; az ingyenes jégpálya az időjárástól függően egészen januárig üzemel majd.
További információ: https://www.mupa.hu/programok/kultur-kulter 

 

 

(forrás: MTI)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai