hirdetés

Jóga a tetőn, futás a szállodaigazgatóval

Öleld magadhoz a telet!, buzdítja vendégeit és dolgozóit is egyszerre Valentin-napkor a Sofitel Budapest csapata. Hajnali városnéző futásra pedig a GM-mel indulhatnak a vendégek.

hirdetés

Három nyelven beszél Konert Emőke jógaórája, aki nemcsak a luxushotel vendégeit várja az egészséges testmozgásra, hanem velük együtt a hotel dolgozói is jógáznak. Sőt, február 14-én mindannyian liftbe szállnak, megnyomják a legfölső gombot, onnét pedig még lépcsőznek egy keveset, hogy az épület tetején, mesés panorámával övezve áldozzanak a testmozgás oltárán.

De a ház igazgatónője, Jean Bowcott sem adja alább: mivel szereti a hajnalokat üdítő futással indítani, arra gondolt, miért ne kezdhetné futással a napját a hotelben is? És ha már fut, vele tarthatnának a ház vendégei is, akiket minden héten egyszer városnéző futásra invitál. Hol a szállodával szemközt fekvő Buda felé veszik útjukat, máskor a Nagyvásárcsarnok felé futnak együtt, vagy a margitszigeti futópályán tesznek közösen egy kört. A GM-mel való futás nagy siker a házban: sokan jelentkeznek rá, és ami a legfőbb, nem restek a vendégek korán kelni, és már húzzák is a futócipőt, hogy az igazgatónővel futásnak eredjenek,

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Vendég)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai