hirdetés

Korfu is szerepel a Ryanair nyári budapesti úti céljai között

Bár a 6 milliomodik utas köszöntése miatt hívták a sajtó képviselőit a budapesti Liszt Ferenc Repülőtérre január 13-án, a Ryanair ez alkalommal jelentette be, hogy a korábban már meghirdetett három új nyári desztinációja mellé – ez Koppenhága, Malaga és Málta – egy negyediket is odaillesztett. Ugyanis Korfu szigetére is repülhet a magyar majd velük heti egy alkalommal a nyári időszakban kikapcsolódni, a szigetet felfedezni.

hirdetés

Miután egy igencsak csinos fiatal hölgyet, Szegedi Dórát köszöntötték eilati elutazása előtt a diszkont légitársaság check in pultjánál (ő volt az a szerencsés, aki éppen hatmilliomodikként foglalt online repülőjegyet Budapestről a légitársasággal), ezt követően rövid sajtótájékoztató következett.

Nagy az öröm: A Budapest Airport, a Ryanair képviselője és az izraeli nagykövet köszönti a 6 milliomodik utast
Nagy az öröm: A Budapest Airport, a Ryanair képviselője és az izraeli nagykövet köszönti a 6 milliomodik utast

Amelyen először Izrael állam nevében a Magyarországra akreditált (és hamarosan állomáshelyére visszautazó) nagykövet, Ilan Mor fejezte ki örömét, hogy éppen egy izraeli nyaralódesztinációra történt foglalás megvalósítója lett a kitüntetett. Biztonságról, stabil gazdasági helyzetről, vendégváró házigazdákról és meseszép tájakról, bibliai városokról hallhattunk a nagykövettől, majd a Ryanair képviseletében Olga Pawlonka, a Közép-európai régió értékesítéséért és marketingért felelős menedzsere mutatta be röviden hová tart és milyen továbbfejlesztett szolgáltatásokat kínál a low coast cég. Kiderült, a korábban beharangozott Koppenhága, Malaga és Málta mellett Korfura is indítanak járatokat nyáron heti egy alkalommal, így már 18 célállomás érhető majd el közvetlenül Budapestről a légitársaság gépeivel. Végül Jost Lammers, a Budapest Airport igazgatója üdvözölte a Ryanair bejelentését, egyben elmondta, mennyire fontos és meghatározó üzleti partner az ír légitársaság a magyarországi légipiac számára.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai