hirdetés
hirdetés

Közvetlen légi járat Budapest és Riga között

2011. május 16-tól Lettország nemzeti légitársasága, az airBaltic heti négy járatot közlekedtet Riga és Budapest között - tájékoztatta a Turizmus Online-t a Magyar Turizmus Zrt (MT Zrt).

hirdetés

Az airBaltic légitársaság 2011. január 19-én tett bejelentése értelmében 2011. május 16-tól elindítja Riga-Budapest járatát. Az új járattal az utazók heti négy alkalommal (hétfő, szerda, péntek és vasárnap) érhetik el Lettországból hazánkat. A két főváros közötti utat a Bombardier Q-400-as típusú gépek 2 óra 15 perc alatt teszik meg.

A légitársaság közleménye szerint a járatnyitást indokolta az is, hogy amikor utasaikat a preferált közép-európai úti céljaik felől kérdezték, ők mindig Budapestet jelölték meg. Az új járattal tovább javul Magyarország megközelíthetősége, nem csak a balti államokból, hanem a kényelmes összeköttetésnek köszönhetően Skandináviából, Oroszországból és a FÁK országokból is - tájékoztatott az MT Zrt.

Az új járat és Magyarország mint turisztikai célpont népszerűsítése érdekében az MT Zrt. közös marketingakciókat tervez a légitársasággal és a Budapest Airporttal, a Légi Marketing Alap (LMA) keretében. Az első akciók között Magyarország turisztikai kínálata soron kívül mutatkozik be a rigai BaltTour turisztikai kiállításon 2011. február 11-13. között.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai