Már nevezhet a hazai legrangosabb gastro&hotel design versenyre!

A Turizmus & Vendég,  a PPH MEDIA szaklapja, idén nyárra is meghirdeti az ötödik éve indított, és azóta már nemzetközi branddé vált, a hazai Horeca-szegmensben egyedülálló, az egész szakma területét átfogó designversenyét. A verseny neve: Gastro&Hotel Design Award.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Idei versenyünk során már az elnevezésben is történt változtatás. Ugyanis bár korábban is lehetett minden alkalommal hotel kategóriában nevezni, azonban úgy láttuk helyesnek, ha a szállodák designjai, megjelenései mostantól ugyanolyan kiemelt fókuszt kapnak, mint a vendéglátóhelyeké, és ezt jelezzük már a pályázat nevében is: így bővült a név Gastro&Hotel Design Award-ra. Mostani, megújult versenyünkre a nevezési határidő: június 29.

Másik fontos új elem idén, hogy a tematikusságon alapuló tervezés, megjelenés, a tematikus szemlélet kiemelt hangsúllyal szerepel, ezért idei kiemelt kategóriánk e csoportba tartozó vendéglátóhelyek és szállodák, ahol a fontosságot jelezve, és értékelve azt, aki e kategóriába nevez – lényegesen kesebb nevezési díjért teheti ezt meg, mint a többi pályázati lehetőségnél.

A korábbi évek tapasztalatai alapján úgy döntöttünk, idén alapvetően megújítjuk a teljes kategóriarendszert a pályázati kiíráson belül: jóval egyszerűbbé, érthetőbbé változtattuk át, emiatt lényegesen kevesebb időt vesz igénybe egy pályázat beadása, mint az előző években.

Amin nem változtatunk, és amiből nem engedünk egy jottányit sem, hogy a rangos nemzetközi szakmai zsűri tagjaiból álló bírálók továbbra a minőséget díjazzák, a legszebb, leghatásosabb, akár meghökkentő pályamunkákat emelik ki szívesen a többi beadott pályamunka közül, a díjkiosztó gálaestre pedig ismét nagyon extravagáns, elegáns körülmények közt kerül majd sor október 4-én, a Larus rendezvényközpontban.

Most tehát nem kell mást csinálnia egy-egy vendéglátóhely, vagy szálloda tulajdonosának, üzemeltetőjének, vagy az adott hely belső építészeti munkáit végző stúdióknak, designereknek, minthogy átnézik az itt elérhető idei, részletes pályázati kiírást, és induljon a verseny!

 

 

 

Forrás: Vendég


Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart problémáit

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart problémáit 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.
Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák

Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák 

Túraútvonal-szerű kiállításon tekinthetők meg Burger Barna az Országos Kéktúrán készült fotográfiái a Természettudományi Múzeumban
Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez

Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez 

A nagyobb rugalmasságra már a pandémia idején is volt igény.
Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.
Esztergom megnyitotta az idei rendezvényszezont

Esztergom megnyitotta az idei rendezvényszezont 

Esztergom minden korábbinál színesebb rendezvényszezont nyit az idei évben.
Először született magyar győzelem a brüsszeli díjátadón

Először született magyar győzelem a brüsszeli díjátadón 

A fesztivál során immár negyedszerre osztották ki a rangos NEB díjakat, amelyek innovatív és fenntartható európai projekteket díjaznak

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.