Már nevezhet a hazai legrangosabb gastro&hotel design versenyre!

A Turizmus & Vendég,  a PPH MEDIA szaklapja, idén nyárra is meghirdeti az ötödik éve indított, és azóta már nemzetközi branddé vált, a hazai Horeca-szegmensben egyedülálló, az egész szakma területét átfogó designversenyét. A verseny neve: Gastro&Hotel Design Award.

Idei versenyünk során már az elnevezésben is történt változtatás. Ugyanis bár korábban is lehetett minden alkalommal hotel kategóriában nevezni, azonban úgy láttuk helyesnek, ha a szállodák designjai, megjelenései mostantól ugyanolyan kiemelt fókuszt kapnak, mint a vendéglátóhelyeké, és ezt jelezzük már a pályázat nevében is: így bővült a név Gastro&Hotel Design Award-ra. Mostani, megújult versenyünkre a nevezési határidő: június 29.

Másik fontos új elem idén, hogy a tematikusságon alapuló tervezés, megjelenés, a tematikus szemlélet kiemelt hangsúllyal szerepel, ezért idei kiemelt kategóriánk e csoportba tartozó vendéglátóhelyek és szállodák, ahol a fontosságot jelezve, és értékelve azt, aki e kategóriába nevez – lényegesen kesebb nevezési díjért teheti ezt meg, mint a többi pályázati lehetőségnél.

A korábbi évek tapasztalatai alapján úgy döntöttünk, idén alapvetően megújítjuk a teljes kategóriarendszert a pályázati kiíráson belül: jóval egyszerűbbé, érthetőbbé változtattuk át, emiatt lényegesen kevesebb időt vesz igénybe egy pályázat beadása, mint az előző években.

Amin nem változtatunk, és amiből nem engedünk egy jottányit sem, hogy a rangos nemzetközi szakmai zsűri tagjaiból álló bírálók továbbra a minőséget díjazzák, a legszebb, leghatásosabb, akár meghökkentő pályamunkákat emelik ki szívesen a többi beadott pályamunka közül, a díjkiosztó gálaestre pedig ismét nagyon extravagáns, elegáns körülmények közt kerül majd sor október 4-én, a Larus rendezvényközpontban.

Most tehát nem kell mást csinálnia egy-egy vendéglátóhely, vagy szálloda tulajdonosának, üzemeltetőjének, vagy az adott hely belső építészeti munkáit végző stúdióknak, designereknek, minthogy átnézik az itt elérhető idei, részletes pályázati kiírást, és induljon a verseny!

 

 

 

Forrás: Vendég


Nyíregyházán és Varsányban bírál a táj- és környezetszépítő verseny nemzetközi zsűrije

Nyíregyházán és Varsányban bírál a táj- és környezetszépítő verseny nemzetközi zsűrije 

Az egyik legjelentősebb nemzetközi környezetszépítő megmérettetés zsűrije június végén érkezett azért, hogy értékeljék a két települést.
Kerékpáros fejlesztés Szolnokon

Kerékpáros fejlesztés Szolnokon 

Új szolgáltatással gazdagodik a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum.
Új kerékpáros térkép a Kis-Balatonnál

Új kerékpáros térkép a Kis-Balatonnál 

A kiadvány a kerékpárral és gyalogosan bejárható útvonalakat ábrázolja, megkönnyítve a természetbarát látogatók tájékozódását.
Ünnepi kavalkád a Mélyvölgyben

Ünnepi kavalkád a Mélyvölgyben 

Izgalmas sportprogramok, vidám zenei és gasztró élmények.
Több, mint tízezer nevező a Balaton-átúszáson

Több, mint tízezer nevező a Balaton-átúszáson 

Négy héttel a rajt előtt a 43. Balaton-átúszás összes távja elérte a létszámlimitet.
Éjszakai futóláz Budapesten – telt házas félmaraton napnyugtától

Éjszakai futóláz Budapesten – telt házas félmaraton napnyugtától 

Közel ötezer nevezővel rekordot döntött a 31. KIPRUN Futóest, ahol idén külföldi futóturisták is nagy számban indultak.
A magyar festészet ikonja – új megvilágításban

A magyar festészet ikonja – új megvilágításban 

Egyedülálló digitális művészeti utazás a veszprémi CODE-ban.
Jubileumi programok a 20 éves Kultkikötőben

Jubileumi programok a 20 éves Kultkikötőben 

Koncertek, színházi előadások és különleges programok.
Extrém élménypark Budapesten

Extrém élménypark Budapesten 

Csúszdák, légvárak, mászófalak 4000 nm2-en.
Világsztárok, hazai kedvencek és sokszínű programkínálat a Balatonnál

Világsztárok, hazai kedvencek és sokszínű programkínálat a Balatonnál 

A MOL Nagyon Balaton eseményei várhatóan félmilliónál is több turistát vonzanak idén.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.