hirdetés

Óbudán nyitott új egységet a magyar tésztakantin

A Nudli Óbuda Pop-Up nevű egységet a 3. kerületben nyitották meg tulajdonosai. Két örök klasszikussal, a hortobágyi palacsintával és a paprikás csirke, galuskával erősít mostantól a cég.

hirdetés

A folyamatos termékfejlesztés jegyében, az első három hónap tapasztalatait a kínálatba „ültetve” három fontos változás állt be áprilistól kezdődően Magyarország legújabb tésztázójának életében.

1. A kiszállítási körzet nagyobbá tétele érdekében megnyitják a Nudli Óbuda Pop-Up névre hallgató egységet a 3. kerületben. Reményeik szerint így, mint írják ezzel kapcsolatos közleményükben, bár a budai egységben csupán a legkeresettebb termékekből összeállított kínálattal, de – nagyobb közönség számára lesznek elérhetőek a tésztázó ételei. A pop-up egységből történő kiszállítás és a személyes átvétel a Pastrami Étterem közreműködésével valósul meg – az innen rendelhető ételek is a Nudli konyháján készülnek, partnerüknél mindössze a termékek elkészítésének záró mozzanatai zajlanak.

Igazi hungaricum: hortobágyi húsos palacsinta
Igazi hungaricum: hortobágyi húsos palacsinta
 

2. Az étlap megújítására is nagy hangsúlyt fektetnek, ezért  április 1-én étlapra kerül két klasszikus: a hortobágyi húsos palacsinta és a paprikás csirke nokedlivel, amely tételek nem hiányozhatnak egyetlen magát magyarnak mondó étteremből sem.

3. Végül született egy abszolút forradalmi ötlet is: jön a tépett kacsás, káposztás nudli is, amely meggyőződésük szerint hamar a tésztakedvelők kedvencévé válhat. Új formát, ízeket, fűszerezést kapott a mákos nudli, a lecsós galuska és a káposztás tészta is.

(forrás: Costes Csoport / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai