hirdetés
hirdetés

Roadshow-n mutatja be partnereinek téli kínálatát a Neckermann

A Neckermann 2012-13-as téli szezonjának kiadványait már eljuttatta utazási irodai partnereihez, a részleteket pedig roadshow keretében ismerhetik meg az érdeklődő szakemberek, tájékoztatta lapunkat a Neckermann.

hirdetés

A roadshow állomásai szeptember 4. Szeged, szeptember 5. Budapest/Iberostar Hotel, szeptember 11. Miskolc, szeptember 13. Pécs, Kecskemét, szeptember 18. Győr lesznek. 

Az idei télre az eddigi legszínesebb kínálatot ígéri a Neckermann. A tavalyi sikerek után szélesítették a magyar idegenvezetős kulturális körutazási kínálatot. Idén Madeirát, Thaiföld titokzatos tájait, Balit és egy kenyai szafarit lehet akár magyar nyelvű vezetéssel is megcsodálni. Mindegyik körút esetében több indulási időpont is választható a szezon folyamán és minden esetben lehetőség van arra, hogy a kirándulásokat pihenéssel, tengerparti kikapcsolódással is kombinálják az utasok.

Még szélesebb lett a repülős kínálat is. Az új úti célok között található Marokkó és Brazília. Kubában már Havannába is lehet repülni, illetve a Kanári-szigeteken Lanzarotét és Fuerteventurát is elérhetővé tették.

A Neckermann a lehető legnagyobb mértékben használja ki nemzetközi konszern hátterének előnyeit. A német Neckermann anyacég kínálatából 4 közkedvelt repülős katalógus majd teljes kínálata érhető el magyar kód alatt a Neckermann foglalási rendszerén keresztül: Afrika és Ázsia; Karibi térség, Közép- és Dél-Amerika; Dél-Európa és Észak-Afrika; illetve Spanyolország és Portugália.

A Neckermann szokásosan széles kínálatot felvonultató síkatalógusa idén sem okoz csalódást. Ausztria, Olaszország, Svájc, Szlovákia és Szlovénia legkedveltebb sírégióiban lehet több száz szálláslehetőség közül választani. Ezen túl magyar kód alatt foglalható a német Síkatalgus is. Idén a Neckermann szezonnyitó síbulija Kaprunban november 15. és 18. között lesz.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai