Neckermann-csőd - mi lesz a szállásokkal?

Neckermann-csőd - mi lesz a szállásokkal? 

Lengyelországban nem ijedtek meg attól, hogy csődbe ment a Neckermann ottani érdekeltsége is, mert nem volt túl nagy súlya az idegenforgalmi piacon, ám ettől még nem alszanak nyugodtan az ágazat vállalkozásai.
Már a magyar szállodák is előre kérik a pénzt a Neckermann-vendégektől

Már a magyar szállodák is előre kérik a pénzt a Neckermann-vendégektől 

Már a magyar szállodák is azonnal készpénzt követelnek a Neckermann utazási iroda által közvetített belföldi turistáktól - tudta meg a Napi.hu.

Hogy jutott idáig a Thomas Cook? 

Csődbe ment hétfőn és azonnali hatállyal beszüntette tevékenységét a legrégebbi brit utazási iroda, a Thomas Cook, amelynek becslések szerint a külföldi érdekeltségeket is beleszámítva több mint 600 ezer utasa tartózkodik jelenleg is a világ különböző üdülőhelyein. Megvizsgáltuk, mi vezetett idáig, és azt is, milyen hatásokkal jár az esemény.
Mennyire biztos a Neckermann helyzete?

Mennyire biztos a Neckermann helyzete? 

Csődbe ment a Thomas Cook brit utazási iroda, amely leányvállalatát, a Neckermannt is érintette. A magyar iroda ugyan mindenkit megnyugtatott, de az osztrákoknál és a németeknél már komoly a baj. 

Két új hajótársaság a Neckermann kínálatában 

Magyarországon a Neckermann elsőként kínált csoportos hajóutakat magyar utaskísérővel, miközben kínálata két új hajótársasággal, a Costával és a Princess-szel bővült.
Menő, fiatalos dizájnszállodákkal újít a Neckermann

Menő, fiatalos dizájnszállodákkal újít a Neckermann 

A Thomas Cook Csoporthoz tartozó Neckermann Magyarország idén budapesti indulással elérhetővé tette kínálatában az új generációk igényeinek is megfelelő nyaralást kínáló Cook's Club dizájn szállodákat. A Cook's Club a butikhotel sikereire épít: fiatalos stílus, igényes ellátás és a digitális generációk minden igényeit kiszolgáló szolgáltatások, mindez olyan áron, amely szélesebb közönséget vonzhat majd a cég tervei szerint. Az új szálloda lánc Neckermann nagykövete az ismert sztár séf Wossala Rozina lesz.
Kié a luxus?

Kié a luxus? 

Kik jönnek Magyarországra luxust keresve? Kik mennek el innen ugyanezzel a céllal? Mivel lehet megfogni őket? A WTM kutatásai alapján az 1980 és 2000 között születettek a luxusutazások felének résztvevői. Milyen tapasztalataik vannak ezzel a korosztállyal kapcsolatban a hazai szakembereknek? Utánajártunk.
Az ötvenárnyalatú barna

Az ötvenárnyalatú barna 

20 millió év sok egy ember életében. Egy szigetében csupán röpke pillanat. Fuerteventura, avagy az erős szelek szigete ennyi idős. Kedvelik a turisták, de a magyar piacon még van, hova fejlődnie. Ezen dolgozik egyebek mellett a Neckermann. Az utazásszervező ezért négynapos tanulmányútra és évértékelőre invitálta viszonteladóit és a szaksajtót.

Dinamikus csomagok, Bulgária a fókuszban 

Ötven top értékesítőjét hívta az Urbán betyár étterembe a Neckermann utazási iroda, ahol a vacsora díszvendége Bulgária és az IBEROSTAR Hotels & Resorts volt.
A Neckermann Magyarország köszöni

A Neckermann Magyarország köszöni 

A Larus étteremben megtartott családias hangulatú ünnepi ebéden december 13-án köszönte meg a Neckermann Magyarország partnereinek és munkatársainak dr. Békefi Veronika a Neckermann Utazás ügyvezető igazgatója, hogy küzdelmes, de sikeres évet hagyhattak maguk után. Ugyanakkor nem ajánlotta, hogy a babérjaikon üljenek, mert a piac erős, új belépők is vannak, a verseny folytatódik.

Autentikus görög főzésre hívta partnereit a Neckermann 

Az eseményt felkarolta a Görög Idegenforgalmi Hivatal is.

Évértékelő vacsora a Neckermannal 

2017.11.7-én a Larus Étteremben tartott elegáns vacsorára hívta legjobb 50 értékesítő partnerét a Neckermann Magyarország, ahol a vállalat cégvezetője Dr. Szvoboda János értékelte a 2017-es évet és több munkatársával közösen egy évindító prezentáció keretében mutatta be a 2018-as szezon terveit. 

Antalyán ünnepelte partnereivel 25. születésnapját a Neckermann 

A hazai turisztikai piac meghatározó szereplője működésének 25. évfordulóját a törökországi Antalyán ünnepelte partnerei körében. A társaság rendkívüli charterjáratának 180 utasa öt emlékezetes napot töltött el a török tengerparton. 

Nagykövet lett D. Tóth Kriszta 

A Neckermann D. Tóth Krisztát nevezte ki a SENTIDO Hotels & Resorts márkanagykövetének. Ezeket a szállodákat azoknak az utasoknak ajánlják, akik kiemelkedő szolgáltatásokat, minőségi ételkínálatot, remek wellness szolgáltatásokat, sportolási és szórakozási lehetőségeket keresnek nyaralásuk során.

Változások a Neckermann hajós csapatában 

Hoffer Eszter családi okok miatt hosszabb időre külföldre költözött, ezért munkáját új csapat veszi át.

Fuerteventurát mutatta be a Neckermann 

A Kanári-szigetek gyönyörű tengerpartjairól híres szigete, Fuerteventura október óta érhető el a Neckermann kínálatában követlen járattal – amióta a Wizz Air elindította Budapestről direkt járatát a szigetre –, ebből az alkalomból a Gerbeaud Kávéházban tartott desztinációs tájékoztatót az utazásszervező.

Távozott a Neckermann marketingmenedzsere 

Farkas Andrea közel 14 évig dolgozott a Neckermann utazási iroda kötelékében.

Algarve és a Kanári-szigetek a Neckermann nyári újdonságai között 

Világörökségi helyszínen, Hollókőn tartotta két napos országos partnertalálkozóját a Neckermann utazási iroda. A nemrég nyitott négycsillagos Hotel Castellumban megjelent 150 résztvevőnek bemutatták az iroda 2017-es nyári kiadványát is.

Az egyedülálló magyarok gyakrabban nyaralnak külföldön  

A magyarok ötöde utazik évente külföldre nyaralni, mutatják a legfrissebb statisztikák. A Randivonal.hu és a Neckermann Magyarország közös, 1800 társkereső körében végzett kutatásából azonban kiderült, hogy az egyedülállók szívesebben utaznak külföldre, kétszer annyian, mint az országos átlag. Sőt, minden negyedik társkereső kizárólag külföldön nyaralt idén.

Az MSC Splendida luxusával kényeztette értékesítő kollégáit a Neckermann 

Október közepén a Neckermann 47 utazási irodában dolgozó kollégáját vitte el az MSC Splendida hajóútjára. Ők végigjárhatták azt az utat, amelyet az utasok számára biztosítanak.

Spanyolország, Görögország és Bulgária aratták a babérokat a magyarok körében 

Az idei nyári szezonban a magyar turisták körében Spanyolország, Görögország, Bulgária, Horvátország, Olaszország és Ausztria volt a legkedveltebb úti cél - mondta a Neckermann Utazás ügyvezető igazgatója az MTI-nek pénteken.

A noszvaji Hotel Oxigénbe hívta partnereit és családjukat a Neckermann! 

Szeptember 30. és október 2. között Noszvajon tartotta évzáró Partner Partiját a Neckermann csapata, amelyen közel 140 partner, kolléga és azok családtagjai vettek részt. 

Kuba, csoportos hajóutak, szlovén síterepek – Neckermann-tervek a télre 

Az idén 11%-kal esett vissza a Neckermann forgalma, ugyanakkor az őszi-téli szezonban a fejlesztéseknek és az újdonságoknak köszönhetően még lehetőség van a mínusz ledolgozására, derült ki a társaság katalógus-bemutatóján.

A 12 mérföldes utazástól a dinamikus csomagokig 

A Neckermann Magyarország anyavállalata, a Thomas Cook nemzetközi cégcsoport, mely a világ egyik vezető szabadidős célú utazásszervezője 2016. július 5-én ünnepli fennállásának 175. évfordulóját. Thomas Cook, a szervezett utazások és utazási csomagok úttörője, a turisztikai szakma egyik alapítójának tekinthető. A ma már 15 piacon működő nemzetközi vállalkozás 20 milliónál több utast szolgál ki évente és nagyjából 22.000 főt foglalkoztat.

Neckermann study tour Rodosz szigetére 

Június 12 és 16 között Rodoszon látta vendégül néhány szerencsés kollégáját és partnerét a Neckermann.

Magyarországról elsőként világ körüli útra repít a Neckermann 

Bolygónk tele van csodálatos helyekkel, melyeket mindenképpen látni érdemes. Ezek közül a legszebbeket gyűjtötte össze a Neckermann egy olyan különleges utazás keretében, amely 2017-ben 64 szerencsés utazó álmait válthatja valóra. 

Ibiza és Costa del Sol közvetlen járattal a Neckermann kínálatában 

A Neckermann portfóliója idén közvetlen budapesti repülős ajánlatként a Costa del Sollal és Ibizával egészül ki.

Magyar szurkolók számára kialakított EB Falu Franciaországban a Neckermann-nal 

Kifejezetten a magyar szurkolók számára alakított ki egy EB Falut a franciaországi Puy St. Vincentben a Neckermann!

A Neckermann bemutatta 2016 évi nyári katalógusait 

Nagy a piaci verseny és 2016-ban várhatóan nehéz, kihívásokkal teli évnek néznek elébe - hangsúlyozta dr. Békefi Veronika, a NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója, a cég elmúlt hét végén Egerben tartott kétnapos partneri találkozóján. - Ezért a Thomas Cook csoport tagjaként továbbra is azon dolgoznak, hogy utasaik igényeit és elvárásait szem előtt tartva fejlesszenek és szolgáltassanak.

Study és gasztrotúra Tenerife szigetén 

A Tourespana bécsi képviselete az első közvetlen Wizz Air járattal szervezett study túrát Tenerifére, amelyen a Neckermann és partnereinek kisebb csoportja vett részt. Tenerife szigete a kezdetektől fogva szerepel a magyar Neckermann színes kínálatában, és utasai körében is töretlen népszerűségnek örvend.

Lifestyle hotelmárkával bővült a Thomas Cook csoport kínálata 

A Thomas Cook csoport bővíti saját termékkínálatát és egy új hotelmárkát vezet be, a Casa Cook a cégcsoport első lifestyle terméke.

Bulijáratok egykor és ma 

Nagy visszhangot keltett tegnapi hírünk, amelyben a Green Travel tervezett törökországi bulijáratáról írtunk. Olvasóink segítségével összegyűjtöttük az elmúlt évtizedek legemlékezetesebb partirepüléseit. 

A szívét is kiteszi a Neckermann 

Átveszik a Thomas Cook-nál korábban bevezetett Sunny Heart logót, így a német, osztrák, svájci, hollnad, magyar, cseh és lengyel is egységes arculattal lesz jelen Európa második legnagyobb utazásszervező cégcsoportja - közölte csütörtökön a Neckermann. A lépés nem csupán logóváltás - tették hozzá.

Dinamikus utazási csomagok és rugalmas átfoglalási rendszer a Neckermann-nál 

Szeptember 8-án rendezték meg a Neckermann formabontó katalógusbemutatóját, mely a 2015/16-os téli árualapot hivatott bemutatni. A helyszín a budapesti Sugár mozi volt, ahol nagy számban jelentek meg a Neckermann partnerirodáinak képviselői.

Korfura és Krétára is repülhetünk a nyáron Debrecenből 

Két új járatot indít Görögországba a nyáron a Debrecen Airportról a Neckermann Utazási Iroda – jelentették be a mai sajtótájékoztatón a cégek képviselői. Tavaly 150 ezer utast fogadott a cívisváros reptere, az idén 170 ezerre számít, ezért partnercégével együtt bővíti járatainak kínálatát.

Kocsmatúrán mutatta be árualapját a Neckermann 

A budapesti romkocsmák egyre változatosabb világával is megismerkedhettek azok a viszonteladók, akik részt vettek a Neckermann jövő évi árualapjának rendhagyó bemutatóján kedd délután.

Iglufalu és MSC-hajóút a Neckermann-nál 

A hétvégén családi nappal egybekötött katalógusbemutatót tartott a Neckermann.

Kormány Péter a Wizz Airnél folytatja 

A Wizz Air új értékesítési menedzserrel bővíti értékesítési csapatát.

Törökország animátorszemmel 

Megérkeztünk! Az elején persze mindenki meg volt illetődve – mégis csak egy ötcsillagos szállodában vagyunk. Nem lehet akárhogyan viselkedni. A hely gyönyörű, a kiszolgálás tökéletes, az emberek barátságosak és kommunikatívak. Mi pedig mindebben benne élünk, hiszen a Neckermann Klub Oázis programjának animátorai vagyunk – heti hat napban szervezünk programokat és foglalkozunk a vendégekkel, gyerekekkel, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy jól érezzék magukat. Sikerült elintéznünk a vezetőséggel, hogy a zászlónkat és az infótáblánkat kitegyük, így mindenki előre értesülhet a heti programokról. Még pár egyeztetés, és az arcképünk is kikerül majd a mini club elé, hogy már az első perctől felismerjenek minket a gyerekek.

Fantasztikus Törökország! 

Annak, aki még nem járt Törökországban, mindenképpen érdemes legalább egyszer ellátogatnia ide, aki pedig volt, biztosan vissza fog még térni. Törökország azon kevés helyek egyike, ahol mindenki megtalálja a maga számára ideális programot, vagy akár többet is. Akár pihentető nyaralásról legyen szó, akár izgalmas programokat keres, vagy csak a látnivalókban szeretne gyönyörködni, Törökország ideális választás.

Neckermann tanulmányút Rodoszon 

2014 júniusától 6 napot tölthettek el kollégáink Rodosz szigetén a Neckermann Utazási iroda szervezésében.

Krétai ebéd parthenoni panorámával 

A Neckermann Utazási Iroda és az Aegean Airlines közreműködésével kollégáink május elején 5 napot töltöttek el Görögország legnagyobb szigetén, Krétán.

Török Riviéra: ideális pihenés az egész családnak 

A Török Riviérán minden adott, ami egy kellemes, családi pihenéshez szükséges: bámulatos öblök, végtelen strandok, a háttérben a Taurus-hegység. Homokos illetve kavicsos tengerpart, kristálytiszta tengervíz, vízi sportolási lehetőségek, hangulatos éttermek, all inklusive-szállodák sora várja a vendégeket.

Téli egzotikus utak már most foglalhatók! 

Már foglalhatók a Neckermann 2014/15 téli szezon legfontosabb egzotikus úti céljai! A német és az osztrák piaccal egy időben, magyar foglalási kóddal és rendkívüli előfoglalási kedvezménnyel már most le lehet csapni a legvonzóbb karácsonyi és szilveszteri ajánlatokra!

Fényesen ragyog a Neckermann csillaga! 

"Legjobb hálózat" kategóriában tüntették ki a Neckermann Magyarországot.

Holiday Check-díj Thomas Cook szállodáknak 

A Holiday Check 2013-ban több mint 980 ezer szállodaértékelés alapján díjazta világszerte a szállodákat. A Neckermann anyacégéhez, a Thomas Cook cégcsoport tartozó számos SENTIDO és smartline szálloda is ezek között szerepel.

A Mikulás hozta a Neckermann nyári ajánlatait 

2013. december 5-én tartotta népes közönség előtt a Neckermann a 2014 nyári katalógus bemutatóját.

Exkluzívan csak a Neckermann kínálatában az Alba Hotels 

2014 nyarán a közkedvelt törökországi ALBA Hotelst (ALBA Resort, ALBA Queen, ALBA Royal) csak a Neckermann kínálja a magyar utasoknak.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!