hirdetés
hirdetés

Sikeres az MTÜ nyári kampányfilmje

Augusztus elején készült el a Magyarország Rád vár kampány image filmje, amely azonnal rendkívül népszerű lett, folyamatosan érkeznek a pozitív visszajelzések, és a közösségi oldalakon mindössze két hét alatt már 1.4 millió ember látta. Kifejezetten dicsérik a hozzászólók a zenei aláfestést is, és nagyon sokan kérdezték meg, hogy hol hallgatható meg az egész dal. Hamarosan megjelenik a teljes verzió, és terveink szerint a rádiók is játszani fogják.

hirdetés

Augusztus elején elevenedtek meg a plakátok, ekkor készült el a Magyarország Rád vár kampány kisfilmje, amely a június közepe óta tartó sikeres plakát- és online kampány következő lépése volt.

Az image film ugyanúgy, mint eddig a plakátok és online hirdetések, a hazai, kevésbé ismert kulturális, épített és természeti értékeket mutatja be, és népszerűsíti.

Négy helyszínen négy napon át forgatták a filmet 34 szereplővel, és a zenei aláfestés is különleges: egy saját, kifejezetten a filmhez írt dalt lehet hallani a kisfilmben.

Ez a 30 másodperces dal azonnal annyira népszerű lett, hogy már a kisfilm megjelenésének napja óta érkeznek a kérdések arról: hol lehet a teljes zeneszámot meghallgatni.

Erre már nem kell sokat várni, már elkészült és hamarosan megjelenik a teljes verzió, amelyet a rádiók is játszani fognak, így jó esély van arra, hogy sláger válik az eredetileg aláfestő zenének készült dalból. És a tervek szerint a dalt a későbbi kampányokban is használni fogja a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ). 

A kisfilm egyébként kiemelkedően népszerű, az MTÜ Facebook oldalán már több mint 250 ezer, a Youtube csatornán pedig 1,15 millió ember látta mindössze két hét alatt. 

Az új kampányoknak és a közösségimédia-csatornák átalakulásának köszönhetően a nyári időszak alatt nagyságrendileg megnövekedett Magyarország turisztikai kommunikációs jelenléte a közösségi médiában magyar és angol nyelven egyaránt.

A Facebookon most több mint negyedmillió követője van az MTÜ oldalainak, és kiugróan népszerű a Virágos Magyarország oldala is. A #hellohungary hashtaget pedig a nyári aktivitásoknak köszönhetően már több mint 30 ezerszer használták az Instagramon.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai