hirdetés

Toppanorámával megnyílt a Hotel Clark

Valójában március 8-án már megnyitották, azonban a hivatalos megnyitót most, április 10-én tartották.

hirdetés

Pedig nem volt egyszerű a fantasztikus lokációval rendelkező, mindössze 200 nm-es területen található, 86 luxus színvonalon berendezett szobát kínáló ház előélete. Hiszen korábban az eredetileg Ybl Miklós által tervezett épület a Budai Takarékpénztár épületeként funkcionált, majd mivel a II. világháború alatt bombatalálatot kapott, ez megpecsételte sorsát. Sokan terveztek, álmodtak e helyre szállodát, skye-bárt, végül a Continental Group üzemeltetésében, az Unione Clark Kft. tulajdonaként épülhetett újjá a ház. A tulajdonosi kör nevében Kokas Ferenc, majd az üzemetetők részéről Flesch Tamás, a Continental Group vezérigazgatója köszöntötte meghívott vendégeiket, és a gasztronómiával, háznézéssel fűszerezett estéhez jó szórakozást kívánt. 

Négy csillag superior minősítés kategóriában kínál négyféle kategóriában szobát Budapest legújabb szálláshelye, amelyben mindegyik szoba síkképernyős tévével felszerelt, széf, telefon, kávégép is a vendégek rendelkezésére áll a szobákban, az pedig külön díjazni való kreatív ötlet - Bara Ákos belsődesigner érdeme -, hogy a fürdőrészt elváltó pult egyben trendi mosdóként is funkcionál.

De persze mindent visznek azok a szobák, amelyek a térre, a Dunára, illetve a Vár felé rendelkeznek panorámával, ezt csak a hamarosan megnyíló tetőterasz - Leo Skye Bar néven - übereli majd, onnan tényleg verhetetlen a kilátás.

A ház földszintjén a nyitás előtti utolsó pillanatban dőlt el, hogy Hlatky-Schlichter Hubert (Babel, Kiosk) és csapata egy nemzetközi high end lánc hazai első tagjaként Beef Bart nyithat, ami már most nagy siker a hazai, Budapestre látogató vagy itt élő, gasztronómiára érzékeny vendégek körében. És nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy kijelentsük, a májusban, szintén Hubert által üzemeltetett Leo Skye Bart is sokan imádják majd, nemcsak kínálata, hanem az onnan élvezhető csodás panoráma okán.

 

 

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Vendég)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai