hirdetés

Újra akcióban a HotelHero

A február 21-i sikeres jótékonysági főzést vidéki helyszínekkel is kibővülve folytatják március 21-én.

hirdetés

A Budapesten elkészülő 300 adag mellett 9 vidéki helyszínen további 100-100 adag ételt szeretnének elkészíteni, így összesen 1200 adag vasárnapi meleg ebéddel tudják támogatni a rászorulókat.

A márciusi kezdeményezést a Metro Kereskedelmi Kft. a vidéki helyszínek alapanyag szügségletének és a fővárosi főzés logisztikájának biztosításával segíti.

Az elkészült ételcsomagokat a Budapesten a Heti Betevő, vidéken pedig a Magyar Vöröskereszt önkéntesei jutattják el azokhoz, akiknek segítség, ha vasárnap főtt étel a jut az asztalra.

A tervezett ebédmenü: tejszínes pulykatokány, tésztával.

 

E szép és fontos cél érdekében a HotelHero csapata felhívást tett közzé: 

Főzzünk együtt a rászorulóknak ISMÉT, 2021. március 21-én!

Várjuk olyan szállodák, éttermek jelentkezését legkésőbb 2021. március 16-ig, akik vállalják március 21-én 100 adag meleg étel elkésztését a következő városokban, vagy vonzáskörzetükben:

Budapest

Szeged

Debrecen

Nyíregyháza

Pécs

Székesfehérvár

Az akció beszállítói támogatója, a Metro Kereskedelmi Kft. biztosítja az alapanyagokat, az elkészült finomságokat pedig Budapesten a Heti Betevő, vidéken pedig a Magyar Vöröskereszt önkéntesei juttatják el a nélkülözőkhöz. Nektek csak azt kell tennetek, amit a legjobban tudtok: FŐZNI!

Részletekért forduljatok Anek Dórához ( Telefon: +36 20 468 3683 E-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )

 

 

(forrás: HotelHero / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk