Újra akcióban a HotelHero

A február 21-i sikeres jótékonysági főzést vidéki helyszínekkel is kibővülve folytatják március 21-én.

A Budapesten elkészülő 300 adag mellett 9 vidéki helyszínen további 100-100 adag ételt szeretnének elkészíteni, így összesen 1200 adag vasárnapi meleg ebéddel tudják támogatni a rászorulókat.

A márciusi kezdeményezést a Metro Kereskedelmi Kft. a vidéki helyszínek alapanyag szügségletének és a fővárosi főzés logisztikájának biztosításával segíti.

Az elkészült ételcsomagokat a Budapesten a Heti Betevő, vidéken pedig a Magyar Vöröskereszt önkéntesei jutattják el azokhoz, akiknek segítség, ha vasárnap főtt étel a jut az asztalra.

A tervezett ebédmenü: tejszínes pulykatokány, tésztával.

 

E szép és fontos cél érdekében a HotelHero csapata felhívást tett közzé: 

Főzzünk együtt a rászorulóknak ISMÉT, 2021. március 21-én!

Várjuk olyan szállodák, éttermek jelentkezését legkésőbb 2021. március 16-ig, akik vállalják március 21-én 100 adag meleg étel elkésztését a következő városokban, vagy vonzáskörzetükben:

Budapest

Szeged

Debrecen

Nyíregyháza

Pécs

Székesfehérvár

Az akció beszállítói támogatója, a Metro Kereskedelmi Kft. biztosítja az alapanyagokat, az elkészült finomságokat pedig Budapesten a Heti Betevő, vidéken pedig a Magyar Vöröskereszt önkéntesei juttatják el a nélkülözőkhöz. Nektek csak azt kell tennetek, amit a legjobban tudtok: FŐZNI!

Részletekért forduljatok Anek Dórához ( Telefon: +36 20 468 3683 E-mail: [email protected])

 

 

Forrás: HotelHero / Turizmus Online


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.