hirdetés
hirdetés

Váltás a Fürdőszövetség élén

Bükfürdőn tartotta tavaszi közgyűlését a Magyar Fürdőszövetség. A találkozón új ügyvezető elnököt választottak. 

hirdetés

Czeglédi Gyulát, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatóját választotta meg ügyvezető elnökké a Magyar Fürdőszövetség májusi közgyűlésén - közölte a Belföldi hírek. Czeglédi Gyula 27 szavazatot kapott, meg egyetlen versenytársa, az utóbbi négy év során a szövetséget vezető Vancsura Miklósra 19 voks érkezett. 

"A tagság változást szeretne a Fürdőszövetség eddigi munkájához, stílusához képest - jelentette ki az új elnök. Úgy gondolom, hogy szükség van mind a szervezeten belüli korrekcióra, mind működésbeli változtatásra. Sokkal szélesebbre, demokratikusabbra kell nyitni a szervezet "kapuit", a tartalmas munkához meg kell ugyanis tudnunk, hogy mit várnak el a szüvetség tagjai.

Ennek érdekében az új vezetőség meg is tartotta a választmányi ülését, ahol arról döntöttünk, hogy a tagságot megkérdezzük arról, mit szeretnének, mit várnak el a Fürdőszövetség új és újjáválasztott vezetőitől. Május végéig várjuk majd a javaslatokat.

A választmány abban is egyetértett, hogy szükséges a munkaszervezet felbővítése annak érdekében, hogy legyen egy olyan operatív ember, akinek az a munkája, hogy a szövetség különböző szervezeteivel. Egyetértettünk abban is, hogy a kisebb, veszteségesen működő fürdőket segíteni kell, például tanácsokkal, szakmai konzultációkkal. Kiemeltem továbbá a nyitóbeszédemben, hogy a jövőben egyre többet kell foglalkoznunk azzal, hogy a magyarországi fürdőket hogyan lehet a legmegfelelőbben pozicionálni, hogy az egészségturizmus ismét a kiemelt kategóriába tartozzon" - közölte a lappal a Magyar Fürdőszövetség új ügyvezető elnöke. 

(forrás: Belföldi hírek)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai