hirdetés

Az Év Boltja kerestetik!

Az Élelmiszer szaklap idén először hirdeti meg Az Év Boltja versenyt, hogy megtalálja Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit.

hirdetés

Ön kereskedő? „Sarki” kisboltot vezet, szupermarketet, diszkontot, drogériát, szakboltot vagy egy hipermarket csapatát irányítja? Mindennapi munkája során megpróbálja a vásárlók kegyeit elnyerni, igyekszik változatos igényeiket kielégíteni, ugyanakkor minél gyorsabban forgatni a lehetőségek szerint a legoptimálisabb árukészletet?

Legyen a mai nap kivétel! Próbálja meg most a termékek mellett saját boltját is „eladni”, a különböző szempontok szerint összeállított kérdésekre válaszolva, fotó/videó anyagot összeállítva meggyőzni az Élelmiszer szaklap „Az Év Boltja 2015” versenyének tekintélyes zsűrijét, hogy a kategóriák egyikében idén az ön üzlete a legkiemelkedőbb!

Győzze meg a szakmát, hogy kategóriájában idén az ön üzlete a legjobb!

Az Élelmiszer szaklap idén először hirdeti meg Az Év Boltja versenyt, hogy megtaláljuk Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit.

A versenyre 8 főkategóriákban nevezhetnek üzletek, illetve az azokat működtető láncok. A verseny célja, hogy a kiírásban meghatározott szempontok alapján felhívja a figyelmet a legkiemelkedőbb kereskedelmi egységekre.

A beadott pályázatokat a kereskedelemben, illetve az FMCG-gyártói szektorban ismert és elismert szakemberekből és kreatív, illetve kommunikációs szakemberekből álló zsűri, részben pedig az Élelmiszer Online-on zajló közönségszavazás keretében a tágabb értelemben vett FMCG-szakma képviselői – a vásárlók – értékelik és díjazzák.

A versenyről és az eredményekről folyamatosan beszámolunk a www.elelmiszer.hu-n, a díjazottakat pedig a portál mellett az Élelmiszer szaklapban is bemutatjuk.

A versenyre pályázhat minden Magyarországon a nevezési időszak alatt működő kisebb-nagyobb, elsődlegesen élelmiszert, illetve egyéb FMCG-terméket forgalmazó kiskereskedelmi egység üzemeltetője.

Versenyezzen, játsszon velünk, nevezze be saját üzletét ingyenesen, és érdemelje ki szegmensében Az Év Boltja 2015 kitüntető címet! A győztesek kiemelt publicitást és értékes díjakat nyernek.

Nevezési határidő: 2015. május 8.

A részletekért és a nevezési lapért kattintson ide.hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai