hirdetés

A luxus a témája a novemberi Business Klubnak

A Vendég&Hotel nagysikerű Gastro Design versenyének idei díjazottjai közül a legtöbb díjat a St. Andrea Wine&Gourmet Bár „söpörte be”, amellett, hogy az idei közönségszavazás győztese a Nyugati Pályaudvar közelében található borbár lett, egy arany és két ezüstérmet is átvehettek különböző belsőépítészeti és design kategóriában a bár tulajdonosai.

hirdetés

Most személyesen is meggyőződhetünk arról, hogy ez a nemrégiben megnyílt pesti vendéglátóhely nem véletlenül kapta a számos elismerést, ugyanis valóban exkluzív mind megjelenés, mind kínálatának koncepciója tekintetében.

A helyhez illően most kizárólag a luxus és a különleges témák közül válogattuk előadásaink témáit, és ezúttal kivételesen kérjük, kizárólag hazai topvendéglátóhelyek, ill. négy- és ötcsillagos szállodák, szálláshelyek vezetői, tulajdonosai, üzemeltetői jelentkezzenek programunkra.

Részletes programért és a jelentkezési lapért kattintson a Vendég & Hotel Business Klub hivatalos oldalára!

Időpont: 2015. november 16. (hétfő) 15.00 -18.00-ig

Helyszín: St. Andrea Wine&Gourmet Bár Eiffel Palace, 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Egy házból vagy vendéglátóegységből egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő+Áfa részvételi díjat számítunk fel.

Jelentkezés: A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2015. november 11-ig faxon a +36-1430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. '; document.write( '' ); document.write( addy_text12040 ); document.write( '<\/a>' ); //-->\n This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre várjuk.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az új szabályokat figyelembe véve változnak-e Önöknél az árak?

Kiadónk társoldalai