hirdetés

Budapest belvárosában átadták a Borászok Borásza Csillagok Sétányát

Május 9-én adták át a budapesti Zrínyi utcában a Borászok Borásza Csillagok Sétányát, amely a díj nyertesei, illetve rajtuk keresztül a magyar bor sikere előtt kíván tisztelegni.

hirdetés

Budapesten, a Zrínyi utcában mától a járdába fektetett elegáns csillagok hirdetik, hogy 2007 óta kik nyerték el a méltán az egyik legértékesebbnek tartott boros szakmai díjat, a Borászok Borászát. Minden eddigi nyertes - azaz az április 28-án díjazott Jásdi Istvánnal együtt eddig tizenegy borász - kapott csillagot. A talapzati emlékművek mellett egy emléktáblát is átadtak, amely magyarul és angolul is hirdeti a díj lényegét.


A Borászok Borásza Csillagok Sétányát a kerület polgármestere, Szentgyörgyvölgyi Péter és Légli Ottó, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa elnöke és 2010 Borászok Borásza adta át az alapító Rókusfalvy Pál és a díjat felügyelő kuratórium elnöke, dr. Prónay Bence társaságában.

Az alábbi kisfilmmel mutatjuk be a Borászok Borásza Csillagok Sétánya építését:

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Tervez-e valamilyen változtatást a továbbiakban, miután bejelentették, hogy márciustól elkezdik kiküldeni a koronavírus elleni védettségről szóló igazolást?

Kiadónk társoldalai