hirdetés

Három díjat nyert a bor.hu az Év Honlapja pályázaton

Összesen 331 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás versenyzett az idén 20 éves Év Honlapja pályázaton. A bor.hu weboldal első alkalommal nevezett, és rögtön három kategóriában is díjat kapott - tájékoztatott a Magyar Turisztikai Ügynökség.

hirdetés

A 2019-ben elindult, azóta több fejlesztésen átesett www.bor.hu az elmúlt években mérvadó, mértékadó weboldallá vált. Nemcsak a hazai borvidékeket és borászatokat mutatja be részletesen, de átfogó képet ad borstílusainkról, szőlőfajtáinkról és a hazai borkultúráról is. Az oldalon eseménynaptár és magazincikkek is biztosítják, hogy a borok és borutazások iránt érdeklődők naprakész, színes hírek és ajánlók révén kerüljenek közelebb borkultúrához, a pohárban lévő borokon keresztül és a borászatoknál látogatást téve, személyesen.

A weboldal az Év Honlapja versenyen, a szakmai zsűri megítélése alapján az alábbi kategóriákban nyert el díjat:

Hungarikum kategóriában az Év Honlapja
Kultúra kategóriában Minőségi díj
Kereskedelem kategóriában KülöndíjAz idei jubileumi Év Honlapja pályázatra minden korábbinál több nevezés érkezett. A díjak elismerést jelentenek a bor.hu minden munkatársának: borszakíróknak, fotósoknak, szerkesztőknek, webfejlesztőknek, közösségi média szakértőknek, és nem utolsósorban annak a 390 borászatnak, amely lehetővé tette, hogy az oldalt felkeresők összetett és valóban attraktív képet kapjanak borvidékeinkről.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

A csillagos eget verdesik a Balatonnál a vendéglátásban dolgozók bérei, mégsem jelentkeznek elegen a meghirdetett állásokra. Ön mit tapasztal e téren?

Partnerünk