hirdetés

Nincs tovább: bezár Pest egyik ikonikus helye

Az Ádám Csaba vezette Olimpia Vendéglőről van szó a VII. kerületi Alpár utában, a Keleti Pályaudvar közelében. Aki szeretne személyesen is elbúcsúzni a topséf főztjétől, annak ugyancsak igyekeznie kell.

hirdetés

Évről évre szerepelt az ország legjobb éttermei közt, ez év végén azonban végleg lehúzza az éttermet vezető topséf a rolót. Erről számol be a diningguride.hu gasztroportál, amely alapján mi is közlünk most részleteket a szomorú hírről.

Forrás: facebook
Forrás: facebook
 

Számos negatív körülmény játszott közre, Ádám Csaba étterme mégis sok hazai elismerést szerzett. Pocsék lokációval, lehetetlen körülmények közt dolgozott csapatával, de hajtotta őket a lelkesedés, no meg az, hogy a gasztronómiára érzékeny és fogékony közönség imádta, amit nap mint nap ők hoztak létre a konyhán.

Távol a belvárosi menő helyektől, a Keleti pályaudvar közelében, egy szuterén helyiségben található az Olimpia – még öt héten át.

Ádám Csaba a diningguide.hu megkeresésére elmondta, nem csak éttermét zárja be, valószínűleg pályát is módosít. Ahogyan ő fogalmazott: feladta. Az állandó munkaerőhiány és az elmúlt közel két év nyitás-zárásai, bizonytalanságai nyomán elfogyott az ambíció. A tavaly téli étterembezárás időszaka alatt is igyekeztek jelen lenni, akkor a szinte ironikus Olimpia Kifőzdével, majd ismét visszatértek a normál nyitvatartással. Eddig tartott a lelkesedés.

Az étterem 2021. december 31-ig tart nyitva. Új üzemeltetője lesz, aki más néven, másféle konyhát hoz majd létre ugyanazon a helyen.

A teljes cikk megtalálható: ITT

 

 

(forrás: diningguide.hu / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az eddigi foglalási adatok alapján hogy látják az idei évet?

Kiadónk társoldalai