hirdetés

Szélesebb szolgáltatás - fogyasztói nyomásra

Hét éve működik Budapesten a padthai wokbar és jelenleg hét étteremmel vannak jelen a fővárosban, most pedig fogyasztói nyomásra tovább szélesítik szolgáltatásukat. A Wolttal együttműködve elindult a padthai házhozszállítás. 

hirdetés

Minőség-ellenőrzés a legmagasabb fokon

Az első körben csak tesztüzemmel működő szolgáltatás már augusztus vége óta elérhető, azonban az első két hetet arra szánták, hogy a vásárlói vélemények alapján alakítsanak a rendszer működésén. Kanóczky elmondta, hogy az első időszakban fokozottan figyelik a felhasználók visszajelzéseit, és készenlétben állnak, hogy azonnal javítani tudják a szolgáltatást, ha szükséges. Ennek keretében az első 150 tesztelőnek kérdőívet is küldtek, hogy még világosabb képet kapjanak arról, hogy mi az, amit érdemes lenne még csiszolni. Jelenleg Budán érhető el a padthai házhozszállítás, azon belül pedig a Wolt kiszállítás teljes körzetében rendelhetnek a vásárlók. A házhozszállításra szánt ételek az éttermi konyhától szeparáltan készülnek: Budán külön erre a célra létesült az eddigi mellé egy új konyha részleg a Mammut padthai éttermében, ahonnan csak a házhozszállítást szolgálják ki. A tervek szerint szeptember végéig Pestre is kibővítik a szolgáltatást, ahol ugyanígy külön konyhai részleggel tervezik megoldani a házhozszállítás kiszolgálását.

A házhozszállítás mellett nem áll meg a padthai éttermek terjeszkedése sem. Hosszas előkészületeket követően hamarosan megnyílik az első vidéki helyszín Győrben, illetve a Corvin Sétányon is hamarosan új padthai wokbar várja a látogatókat.

Megszokott összetevők megszokott minőségben

A házhozszállítás során választható ételek csak kis mértékben térnek el az üzletben kapható fogásoktól: qpalacsinta és leves tekintetében a minőséget nem tudnák garantálni, így azok nem kerültek fel az online étlapra. 

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Elfogadják-e a vouchert az utasok, vagy a pénzüket kérik vissza?

Kiadónk társoldalai