Topkoktélok az A38 hajó teraszán

Augusztus elejétől egyedülálló koktélbár az esti bulira hangolódáshoz Budapest egyik legkülönlegesebb szórakozóhelyén, az A38 Hajó teraszán.

Izgalmas helyszínnel bővült Budapest egyik ikonikus szórakozóhelye, az A38 Hajó. Az augusztus elején debütáló Schweppes Teraszon a koktélozás szerelmesei ezentúl frissítő italok mellett kapcsolódhatnak ki munka után, vagy hangolódhatnak az esti bulira. A márka jellegzetes ízvilágú termékeiből készült koktélok különlegessé tehetnek egy hétköznapi összejövetelt, de kiváló kiegészítői lehetnek a jelentősebb események megünneplésének is. Az itallapon szerepel egy egyedi, a helyszín által inspirált Schweppes signature koktél is, amit a vendégek csak az A38 Hajón kóstolhatnak.

„ Az A38 Hajó egyedi adottságait kihasználva sikerült egy olyan különleges teret kialakítanunk, ami jól tükrözi a márka és a koktélok prémium minőségét és jellegzetes ízvilágát. Bízunk benne, hogy rengeteg új élmény és vidám pillanat helyszíne lesz a koktélbár, mondta Bara Boglárka, a Szentkirályi Magyarország senior brand menedzsere a nyitás alkalmával.

Az új bárnak helyt adó, több mint 15 éves múltra visszatekintő kulturális színtér Budapest egyik legjobban felszerelt koncerthelyszíne, ahol a látogatók hétről hétre változatos előadóművészeti programokon, kiállításokon és népszerű előadók koncertjein szórakozhatnak.  Az exkluzív Schweppes Terasz letisztult és modern arculatát a Positive Adamsky álmodta meg.  „Roppant szerencsések vagyunk, hogy a járványhelyzet alatt ilyen nagy volumenű fejlesztést tudtunk eszközölni a Schweppes csapatának köszönhetően. Egy egyedi hangulatú, exkluzív tér született, ahol a látogatóink számára unikális atmoszférát és élményeket biztosíthatunk. A megújult terasz fémes, progresszív forma- és színvilágával úgy illeszkedik a Hajó tereihez, hogy egyszerre ki is emelkedik közülük. Ráadásul nem csak a tér hoz a csapatunk és a közönségünk számára újdonságokat: a nyári szezonban minden évben kiemelt szerepet kap a koktélkínálatunk tökéletesítése”, mondta Berta Zsuzsi, az új terasznak helyet adó A38 Hajó digitális marketing vezetője.

Forrás: Turizmus Online

Forrás: Szentkirályi Magyarország


Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.
Hagyományos eljárással készült egyedi tételek a METRO Év Borai

Hagyományos eljárással készült egyedi tételek a METRO Év Borai 

A két borválogatás ezúttal az olasz Veneto, illetve a magyar Villány lankáin termett szőlőkből készült.
Itt a vége: megtiltják az energiaitalok fogyasztását 18 év alatt

Itt a vége: megtiltják az energiaitalok fogyasztását 18 év alatt 

Tizennyolc év alattiaknak tilos lesz energiaitalt eladni – erről tárgyalt csütörtökön a parlament.
Első ízben adták át a Sakura-díjat

Első ízben adták át a Sakura-díjat 

A Toyota elvei mentén tüntetik ki a legkiválóbb magyar vendéglátókat
Érkezik a Mere? Minden, ami eddig tudható az orosz diszkontláncról

Érkezik a Mere? Minden, ami eddig tudható az orosz diszkontláncról 

Hogyan terjeszkedik Európában a hard diszkontlánc? Miben más a többi diszkonttól, mitől sikeres? Miért fontos számukra a magyar piac?

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.