Topkoktélok az A38 hajó teraszán

Augusztus elejétől egyedülálló koktélbár az esti bulira hangolódáshoz Budapest egyik legkülönlegesebb szórakozóhelyén, az A38 Hajó teraszán.

Izgalmas helyszínnel bővült Budapest egyik ikonikus szórakozóhelye, az A38 Hajó. Az augusztus elején debütáló Schweppes Teraszon a koktélozás szerelmesei ezentúl frissítő italok mellett kapcsolódhatnak ki munka után, vagy hangolódhatnak az esti bulira. A márka jellegzetes ízvilágú termékeiből készült koktélok különlegessé tehetnek egy hétköznapi összejövetelt, de kiváló kiegészítői lehetnek a jelentősebb események megünneplésének is. Az itallapon szerepel egy egyedi, a helyszín által inspirált Schweppes signature koktél is, amit a vendégek csak az A38 Hajón kóstolhatnak.

„ Az A38 Hajó egyedi adottságait kihasználva sikerült egy olyan különleges teret kialakítanunk, ami jól tükrözi a márka és a koktélok prémium minőségét és jellegzetes ízvilágát. Bízunk benne, hogy rengeteg új élmény és vidám pillanat helyszíne lesz a koktélbár, mondta Bara Boglárka, a Szentkirályi Magyarország senior brand menedzsere a nyitás alkalmával.

Az új bárnak helyt adó, több mint 15 éves múltra visszatekintő kulturális színtér Budapest egyik legjobban felszerelt koncerthelyszíne, ahol a látogatók hétről hétre változatos előadóművészeti programokon, kiállításokon és népszerű előadók koncertjein szórakozhatnak.  Az exkluzív Schweppes Terasz letisztult és modern arculatát a Positive Adamsky álmodta meg.  „Roppant szerencsések vagyunk, hogy a járványhelyzet alatt ilyen nagy volumenű fejlesztést tudtunk eszközölni a Schweppes csapatának köszönhetően. Egy egyedi hangulatú, exkluzív tér született, ahol a látogatóink számára unikális atmoszférát és élményeket biztosíthatunk. A megújult terasz fémes, progresszív forma- és színvilágával úgy illeszkedik a Hajó tereihez, hogy egyszerre ki is emelkedik közülük. Ráadásul nem csak a tér hoz a csapatunk és a közönségünk számára újdonságokat: a nyári szezonban minden évben kiemelt szerepet kap a koktélkínálatunk tökéletesítése”, mondta Berta Zsuzsi, az új terasznak helyet adó A38 Hajó digitális marketing vezetője.

Forrás: Turizmus Online

Forrás: Szentkirályi Magyarország


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.