hirdetés

Új arculattal kezdi a nyarat a Borháló

Az ország legnagyobb boros franchise-hálózata, az alternatív kiszerelések forgalmazásáról ismert Borháló június 6-ától új arculattal és jelmondattal szólítja meg a vásárlókat.

hirdetés

A webes felületeken, a központi rendezvényeken már az új dizájnnal találkozhatnak a vásárlók, a franchise-partnerek az egyes üzletekben fokozatosan térnek át az új megjelenés használatára – mondta az arculatváltás kapcsán rendezett sajtótájékoztatón Ádám Boglárka marketingvezető. A Style Communication kreatív csapatának bevonásával készült új dizájn támaszkodik a régi örökségére, de újradefiniálja a Borháló üzenetét. „A megszakított keret a nyitottságot szimbolizálja, és megadja a lehetőséget a logó kiegészítésére példáulaz üzletágak nevével vagy a franchise-partnerek esetében a településnévvel. A két alapszín, a fekete és a fehér mellé bekerült a zöld is, ami a frissességet, a dinamizmust, a természetet, a tudatosságot jelképezi” –tette hozzáa marketingvezető. Az új szlogen –Együtt borozunk – a Borháló boltjainak családias jellegére utal, ugyanakkor kifejezi a vevők, a kereskedők, a franchise-központ és partnerpincészetek szoros együttműködését is.

 

2013-as indulásakor a Borhálóazzal tört be a piacra, hogy a minőségi borokat a hagyományos 0,75 literes üvegpalack mellett nagyobb kiszerelésekben is forgalmazta, és megtanította vásárlóinak, hogy ugyanahhoz a borhoz minőségi kompromisszum nélkül kedvezőbb áron is hozzájuthatnak. Ma a Borháló tartja Magyarország legnagyobb magnumpalackos választékát. A márka az elmúlt években bővítette tevékenységi körét, növelte szállításait a HoReCa-szektorban, és 2016-tól a Sziget-fesztiválrendezvények beszállítója lett. Ezzel párhuzamosan a kiskereskedésekben „saját márkás” borok jelentek meg. Ezek nem cégesre címkézett termékek, hanem olyan exkluzív tételek, amelyeket az alapító tulajdonos, Kathona Krisztián közösen készített el a partnerpincészetek borászaival a fogyasztói igények alapján.Idén új településeken, illetve településen belül új helyszínekenlétesülnek Borháló boltok: az újbudai üzlet a Móricz Zsigmond körtéren már áprilisban megnyitott, a közeljövőben Budapesten a Vízivárosban, továbbá Dunakeszin, Budaörsön és Tatán is új egységgel bővül a hálózat.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai