hirdetés

Airbnb-zni kezdett a nemzetközi hotelóriás

Az Airbnb, és a lakásszállók jelentősen megváltoztatták az utazások módját – és ezt a modellt használja fel a Marriott szállodalánc is – írja a Business Insider.

hirdetés

A Marriott International tavaly óta számos európai városban alkalmazza már az Airbnb-hez hasonló lakásszállókat, ám ezt májusban kiterjeszti az Egyesült Államokra is. A világ legnagyobb szállodalánca jelenleg 1,3 millió szobát kínál hoteleiben a világon. A cég első lakásszállója Londonban nyílt meg tavaly. A szolgáltatás Marriott Homes and Villas nevet viseli, és májusban már elérhető lesz, ráadásul a Marriott kedvelői a cég által kibocsátott pontokat ugyanúgy gyűjthetik itt is, mint a cég bármely másik szállodájában.

Egy a sok Marriott villa közül
Egy a sok Marriott villa közül

A lakásszálló program kezdetben 2 ezer lakóhelyet kínál, és jónéhány ingatlankezelő céggel együttműködve üzemel, miközben számos ingatlantípus közül lehet választani, például a belvárosi apartman, vagy a tengerparti szállás. A majdnem száz éves cég kezdetben kvázi online utazási irodaként működik majd, hogy megkönnyítse az ingatlanok használatát. Ugyanakkor ezek az ingatlanok máshol is hirdetnek, vagyis nincs kizárólagos megállapodásuk a szállodalánccal.

(forrás: [origo])
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai