Miskolctapolcai az év tematikus szálláshelye

A miskolctapolcai Avalon Resort & SPA számos hazai és nemzetközi díjat tudhat már magáénak. Rangos elismeréseinek listája ezúttal a Gastro & Hotel Design Award kiemelt kategóriájának elnyerésével bővült, amivel büszkén viselheti immáron „Az év legjobb tematikus szálláshelye” címet is.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Gastro & Hotel Design Award Magyarországon az egyetlen olyan nemzetközi szinten mért megmérettetés, amely átfogó módon közelít a dizájnhoz, és annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. A hazai HORECA szektor területén egyedülálló versenyen a beadott pályaműveket idén is ismert, nemzetközi szakemberekből álló zsűri értékelte. Az idei rekordszámú, 80 pályázó közül a miskolctapolcai Avalon Park szállodája azonnal belopta magát a szakmédia képviselőinek szívébe.

Egyedülálló szolgáltatásai és a park dolgozóinak híres vendégszeretete révén nem volt kérdéses a győzelem. Egyedülálló szórakozási lehetőségei az 561 méter hosszú elektromos gokart pálya, a szabadtéri, 2500 négyzetméteres játszópark, a közelmúltban “Közép-Európa legjobb olasz konyhája” címet elnyert étterem, vagy az elsősorban street food és grillezett ételeket kínáló Sörkert. Az aktív kikapcsolódást nyújtó szolgáltatások mellett az erdei környezetben található szálloda bel- és kültéri wellness részlege is tökéletes nyugalmat áraszt, ahol garantált a testi-lelki feltöltődés.

A versenynek idén is kétfordulós elbírálási menete volt, és a magas rangot adó, független bírálatot biztosító eljárás is folytatódott – a hazai zsűritagok mellett a világon ismert és elismert szakmai nagyságok is részt vettek a pályázatok elbírálásában. A zsűri munkáját idén is Varró Zoltán több díjjal kitüntetett designer, belsőépítész vezette. Az ünnepélyes díjátadóra a Larus Étterem és Rendezvényközpontban került sor, ahol több, mint száz fő volt jelen és a shortlistesek, díjazottak egy elegáns gálavacsora keretén belül vehették át a kitüntetéseket.

„Rendkívül nagy megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen rangos szakmai zsűri, egy ilyen rangos mezőnyben, minden kétséget kizáróan a mi szállodánkat gondolta „Az év legjobb tematikus szálláshelye” cím méltó tulajdonosának. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Avalon Resort & SPA mindenkinek a nyugalom szigetét jelentse, ahol teljes mértékben kikapcsolódhat és új erőre kaphat a Bükk lombkoronái között. A sok munka ismét meghozta a gyümölcsét, ami ezúttal is csak további motivációt és löketet ad vendégeink minél profibb kiszolgálásához!” – nyilatkozta az Avalon Resort & SPA szállodaigazgatója, Poncsák Pál - olvasható a szálloda közleményében.

Forrás: Vendég & Hotel


A Marriott-nál  indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként

A Marriott-nál indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként 

A Marriott cégcsoport megelégelte azt a problémát, ami gyakran előtérbe kerül üzemelésük során: ez pedig a vendéglátóipari területen mindenki számára ismerős szakemberhiány.
Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek

Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek 

A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak

Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak 

A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye

Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye 

Amelyet egy meghívásnak köszönhetően mi is kipróbálhattunk.
KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.
Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá

Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá 

Adománygyűjtő akciót hirdetett a visegrádi hotel vezetősége.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.