hirdetés

Szárnyat kap az Angyal - Újabb szállodalánc nyit hotelt hazánkban

A WING értékesítette a Boráros tér szomszédságában található, 7700 négyzetméter alapterületű Angyal Irodaházat a B&B Hotels francia economy hotellánc számára. A két cég stratégiai megállapodása alapján, a WING fejlesztésében szállodává alakítják át az épületet, amely így a B&B Hotels első hazai egysége lesz. 

hirdetés

A hajdani B kategóriás irodaház Dunára néző épülete többek közt lokációja miatt keltette fel a B&B Hotels érdeklődését: a belváros, az üzleti negyed és Budapest gasztro-sétányának, a népszerű Ráday utcának közelsége, a terület tömegközlekedéssel való jó megközelíthetősége, valamint az M1, M5, M7 autópályák könnyű elérhetősége mind ideális körülményeket jelentenek a létesülendő hotel számára.

„A B&B Hotels örömmel jelenti be magyarországi piacra lepését. A most aláírt adás-vételi szerződés az első lépés ahhoz, hogy 2020-ban megnyithassuk 214 szobás szállodánkat Budapest központi részén. A B&B Hotels célja olyan innovatív szállodai szolgáltatás nyújtása mind az üzleti, mind a szabadidős célcsoport számára, amely ötvözi a kortárs designt, a vonzó árakat és a magas minőségű szolgáltatásokat. Ez a projekt része a szállodalánc európai terjeszkedési stratégiájának, egyben jelzi fejlődési szándékunkat Magyarországon és a környező országokban” –  nyilatkozta Fabrice Collet, a B&B Hotels vezetője.

Az Angyal Irodaház épületében fejlesztendő hotel rövid időn belül a WING második jelentős idegenforgalmi-ingatlan beruházása: 2018 elején nyitotta meg kapuit a cég fejlesztésében Magyarország első, közvetlen terminál-összeköttetéssel rendelkező repülőtéri hotelje, az ibis Stlyes Budapest Airport Hotel.

Az 1990-ben alapított B&B Hotels Európa harmadik legnagyobb economy hotellánca, amely több mint 470 szállodát üzemeltet a kontinensen. Ami a kelet-közép-európai régiót illeti, a lánc hat egységgel rendelkezik Lengyelországban, illetve eggyel Csehországban. Számos új hotel nyitását tervezik a környező országokban: Szlovákiában, Horvátországban, Bulgáriában. Az Angyal Irodaház épületében fejlesztendő hotel lesz a B&B Hotels lánc első magyarországi szállodája.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai