hirdetés

Takács Márton a Moore Globalnál folytatja

A turisztikai szakember korábban a BDO Hotel és Ingatlan üzletágának munkatársa volt, március 1-től a Moore Globalnál kamatoztatja szaktudását.

hirdetés

„Büszke vagyok, hogy a globális jelenléttel és 110 éves múlttal rendelkező tanácsadócég, a Moore Global Budapesten nyíló irodájának Hotel és Turizmus tanácsadói divíziójának vezetője lehetek, és ezzel alkalmam nyílik ezt a kiváló hátterű nemzetközi céget helyi szaktudással, kapcsolatrendszerrel és tapasztalattal támogatnom a magyarországi és regionális építkezésben”, mondta ezzel kapcsolatban.

Takács Márton
Takács Márton

Takács Márton 1 év rendezvényipari, 2 év szállodaüzemeltetési és 10 év szállodaiparra, turizmusra és stratégiára fókuszáló tanácsadói múlttal rendelkezik. A szakember közgazdász felsőfokú végzettséggel és a pandémia első hónapjában megkezdett MBA üzleti képzéssel rendelkezik.

A Moore Globalról

A több mint 110 évvel ezelőtt egy londoni irodából induló Moore Global ma a világ egyik vezető tanácsadó és könyvvizsgáló hálózata. A világ több mint 100 országában jelenlévő hálózat több mint 600 független irodával rendelkezik, munkatársainak száma meghaladja a 30 ezer főt. A csoport árbevétele a legutóbbi pénzügyi év során meghaladta a 3 milliárd dollárt.

 

Takács Márton elérhetősége:

Tel.:+3670 944 2468 e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a kiszállítások és az elvitelre való ételkiszolgálás miatt megnövekedett papír- és műanyag csomagolóeszközökről?

Kiadónk társoldalai