hirdetés

Új gasztrokoncepció a Marriott konyháján

Magyaros stílusú étterem lett a Budapest Marriott Hotel korábban Peppers!-ként ismert, a magyar vendégek körében is közkedvelt helye: két új séffel, nyolc hetes felújítást követően megnyílt a DNB Budapest, "farmtól az asztalig" koncepcióval.

hirdetés

Szinte kizárólag hazai alapanyagokkal dolgoznak ezentúl, a sajttól kezdve a zöldségeken, gyümölcsökön át a húsokig - helyi, magyarországi, sőt, a fővároshoz közeli termőhelyekről vásárolt hozzávalókból készül majdnem minden ezentúl, magyar borokkal kísérve a DNB-nek nevezett, teljesen átalakított dizájnnal újranyitott étteremben, ahol az új koncepciót a konyhában dolgozó új séfpáros, Varga Roland éttermi séf és Konstantinos Kranakis executive séf alakította ki. A 210 fő befogadására alkalmas, álompanorámával övezett, friss, otthonos dizájnnal kialakított - elemeiben a Bauhaus és a kubista műalkotások ihlették a belső építészeket - közösségi terekben a DNB Budapest néven újranyitott étterem nevét a Duna inspirálta, a ház étlapja a tervek szerint évente négyszer újul majd meg teljesen.

"A most befejezett felújítással az volt a két fő célunk, mondta el a ház vezérigazgatója, Arne Klehn, hogy egyrészt még tovább növeljük az utcáról betérő venedégek számát, másrészt étkezés, borkóstolás közben igazán kellemes miliőt, időtöltést biztosítsunk, annak, aki hozzánk érkezik."

A DNB étteremben különben szintén egyidőben nyitott újra, és debütált a hotel bárja, Liz and Chain néven (korábban Víz bár volt a helyén), ahol reggelivel, laza ebéddel, délután széles pezsgőválasztékkal várják ezentúl a hotelvendégeket, átutazókat, üzleti vendégkört és a "csupán" kikapcsolódásra vágyókat.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Marriott / Ogilvy)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol, hogy lehetne Budapest turizmusát fellendíteni?

Partnerünk