hirdetés
hirdetés

Bővülő partnerkapcsolat

A Lufthansa Csoport és a Travix többéves megállapodást írtak alá, amely közvetlenül összekapcsolja a globális online utazási irodát a Lufthansa Csoport saját NDC ajánlat- és rendeléskezelő rendszerével. A közös munka már megkezdődött, az első foglalások 2018 nyarán várhatók.

hirdetés

A Travix a világ legnagyobb, online repülőjegy-értékesítéssel foglalkozó utazásszervező vállalatainak egyike. A vállalat és márkái 40 országban vannak jelen. A Travix márkák nemzeti és diszkont légitársaságok repülőjegyeit, szállodák ajánlatait értékesítik, valamint gépkocsikölcsönzést, utazási biztosítást és más utazással kapcsolatos termékeket is kínálnak.

A légitársaságok európai piacán vezető pozícióval rendelkező Lufthansa Csoport a világ legnagyobb légi közlekedési csoportja az árbevételt tekintve. A Lufthansa Csoport légitársaságainak (Austrian Airlines, Brussels Airlines, Lufthansa és Swiss) kizárólag NDC-alapú disztribúciós csatornákban elérhető, legversenyképesebb árú repülőjegyeit és kiegészítő szolgáltatásait (NDC Smart Offer) hirdeti. A Travix ügyfelei így olcsóbban repülhetnek és jobban átláthatják a légitársaságok ajánlatait (pl. azt, hogy tartalmaz-e poggyászt az adott repülőjegy, módosítható-e a jegy, vagy választhatnak-e maguknak ülést).

A Lufthansa Csoport már 2017-ben megszerezte az IATA NDC-szintű tanúsítását, amely a teljes disztribúciós folyamatot lefedi, a jegyeladás utáni szolgáltatás‑automatizációt és a fejlett disztribúciós képességek alkalmazását is beleértve. 

De mi az az NDC? Fény derül rá a Turizmus & Vendég egy korábbi számában.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai