hirdetés
hirdetés

Ausztrália, Új-Zealand, Bali tajpeji átszállással

A Kilenc Sárkány étterembe invitálta az utazási irodai partnereket pénteken a China Airlines magyarországi vezérképviselete, az Aviation GSA, ahol bemutatták a tajvani légitársaság termékeit, újdonságait. Az eseményen részt vett a légitársaság kelet-európai kereskedelmi igazgatója, Walter Negi és helyettese, Wolfgang Peter is. 

hirdetés

A hangulatos étteremben az Aviation GSA tulajdonosa, Sárdi Rezső üdvözölte a vendégeket. Tajvan a kontrasztok birodalma, ahol ultramodern felhőkarcolókat és dzsungellakó törzseket ugyanúgy találunk, mint érintetlen korallzátonyokat és színpompás piacokat. Változatos természeti formái és kellemes éghajlata miatt hajdan az erre járó portugál hajósok Formosának, azaz „Gyönyörű”-nek nevezték el a szigetet, mondta el. Hozzátette, hogy Tajvan kiváló csatlakozási pont lehet minden Ázsiába, Délkelet-Ázsiába és Ausztráliába, Új-Zélandra és Mikronéziába (Guam, Koror) utazónak.

A prezentáció során kiderült, a China Airlines járatai négy kontinens 29 országának 109 városa között teremtenek kapcsolatot. Jelenléte a kelet-ázsiai régióban a legdominánsabb: Kínában 27 városba repül, Délkelet-Ázsiában Thaiföldre, Balira, Vietnámba, Malajziába, a Fülöp-szigetekre, Szingapúrba, Mianmarba, Kambodzsába repül, valamint Dél-Koreába és Japán kilenc városába lehet eljutni a China Airlines járataival. Ezen kívül Ausztrália, Új-Zéland, Guam, Koror, és Hawaii is szerepel a tajvani nemzeti légitársaság útvonalhálózatában.

A China Airlines árai jelenleg a legkedvezőbbek a magyar piacon Ausztráliába (Brisbane és Sydney) Új-Zélandra (Auckland) és Balira. Új-Zélandra és Ausztráliába napi járattal lehet eljutni egyetlen Taipei átszállással. Nagyszerű kombinációs lehetőséget biztosítanak akár 4 ország (például Tajvan, Ausztrália, Új-Zéland és Thaiföld) érintésével.

2013 márciusától növeli kapacitását a China Airlines a Frankfurt-Taipei útvonalon, így 100 hellyel bővül az eladható jegyek száma az egyes járatokon. A bővítés a magyar utazóknak igen kedvező, hisz Budapestről a legegyszerűbb átszállási pont Frankfurt a China Airlines utasoknak. A kapacitásnövekedés a Frankfrut-Taipei útvonalon eddig közlekedő A340-es típusok B744-esre cserélésének köszönhető.

Budapestről a magyar utazó 4 európai átszállási pontról juthat el Tajvanra: Bécs, Frankfurt, Amszterdam és Róma, majd tajpeji átszállással tovább, az ázsiai célállomásra. A magyar utazónak fontos kiindulópont lehet Bécs, ahonnan heti 3 közvetlen járattal, rendkívül kedvező tarifákkal kínál repülőjegyeket a légitársaság.

Ha a China Airlines nem tud aznapi csatlakozási lehetőséget biztosítani, a legtöbb esetben ingyenes transzferszállás vehető igénybe Tajpeiben, a tajpei Taoyuan Novotel Hotelben. Hosszú várakozási idő estén Tajpeiben ingyenes városnézésen vehetnek részt az utasok, a hop-on hop-off buszok naponta kétszer indulnak. De kedvező árú nappali szoba bérlése is lehetséges.

A China Airlines egy „hagyományos értékrendek” alapján működő légitársaság, mind a kiszolgálás, mind a fedélzeti kényelmi eszközök tekintetében. A légitársaság a legmagasabb igényeket is kielégítő „keleti kényelemmel”, autentikus ázsiai ízekkel és messzemenően kedves, figyelmes kiszolgálással teszi még vonzóbbá termékeit. A magas szolgáltatási színvonalat az utasok pozitív visszajelzései mellett  számtalan díj is jelzi: immár a 12. alkalommal kapta meg a légitársaság a Reader’s Digest „Ázsia Legmegbízhatóbb Légitársasága” címet képviselő Arany Kitüntetést, a Business Next Magazin a környezet megkímélésért legtöbbet tevő légitársaságnak kijáró díjat, a „Super Green Judges”-t ítélte oda a légi szállítónak.

Az idén új menüsort vezetett be a légitársaság számos járatán az első és business osztályon utazók részére. A menüsort a tokiói székhelyű, 2008 óta minden évben Michelin csillagos China Blue étterem sztárszakácsa, Albert Tse állította össze. A menüsor hagyományos kínai ízekre épül, tajvani alapanyagok felhasználásával.

A légitársaság a Skyteam légi szövetség 16. tagja, így az utazással pontok gyűjthetők a szövetség többi légitársaságára, például az Air France, KLM és Delta törzsutas kártyáin is jóváírhatók a China Airlines járatokon történő repülés során összegyűjtött pontok. A China Airlines saját törzsutas programja a Dynasty Flyer, amelyben négy fokozat szerezhető meg: a Dynasty, a Gold, az Emerald és a Paragon. 

A China Airlines számára nagyon fontosak az üzleti utazók is, a magyar piacon egyedülálló kombinációval kínálják az utakat számukra: a Budapest Frankfurt vagy Amszterdam rövid, európai szakaszon turista osztályon, míg a China Airlines fedélzetén már business osztályon, így a szokásos magas business ár helyett sokkal  kedvezőbb árat kinálnak.

Magyar állampolgárok turistaként maximum 3 hónapos kinttartózkodás estén vizum nélkül utazhatnak Tajvanra. Kína állampolgárai is vízummentesen tranzitálhatnak Tajpejben, amennyiben nem kell repülőteret váltaniuk.

Napi 10 ezer Hahn Air jegy kel el

Mindössze egyetlen géppel és egyetlen járattal rendelkezik, mégis a légi közlekedés egyik legjelentősebb piaci szereplője jegyeladások és foglalások tekintetében a Hahn Air, tudtuk meg a prezentáción. A világ vezető e-ticketing légitársasága mára 250 partnerrel büszkélkedhet. 5 kontinens 190 országban használják a Hahn Air szolgáltatásait. A hazai utazási irodák körében is rendkívül népszerű jegykiállító légitársaság legfrissebb statisztikái szerint a Hahn Air okmányain kiadott jegyek száma meghaladja a napi tízezret.

A prezentáción a Hahn Air újonnan bevezetett internetes akadémiáját ismerhettük meg. Ezeken az oldalakon az irodák Martin, a Hahn Air internetes arcának segítségével ismerhetik meg azokat a funkciókat, amelyekkel saját munkájukat is megkönnyíthetik. A Quick Checkkel például egy perc alatt ellenőrizhető, hogy mely légitársaságok esetében használható Hahn Air okmány. A Hahn Air weblapján további újdonságnak számít a naponta megújuló Flashnews, ahol fontos információkat találhatnak a jegyeladók.

A legérdekesebb továbbra is a Multi Airline Ticketing, melynek segítségével eddig ismeretlen kombinációjú légitársaságokat adhatnak ki egyetlen Hahn Air jegyben az utazási irodák. A Hahn Air weboldalán az egyik legnagyobb segítséget nyújtó szolgáltatás az interaktív útvonal térkép (route map), valamint a városkódok megjelenítése. Hasznos a partner légitársaságok elérhetőségi adatait tartalmazó adatbázis is. 

Számos légibérlet is kiállítható HR okmányon: Alaska Airlines/Horizon Airpass, az ázsiai Discover Airpass és a brazil TAM és GOL Airpassok.

A sportturisták fókuszában Brazília

A pénteki eseményen Brazilia egyik legnagyobb beutaztató Irodájáról, a HAVAS CREATIVE TOURS-ról is elhangzottak a legfőbb tudnivalók, ennek apropóját az adta, hogy az úti cél iránt a 2014-es futball világbajnokság és a 2016-os olimpia kapcsán az elkövekező években várhatóan kiugróan nő majd az érdeklődés. A HAVAS CREATIVE TOURS 2009 óta rendelkezik magyarországi marketing képviselettel, amelyet az AVIATION Bt. lát el Sárdi Rezső vezetésével, aki több mint 30 évig volt a VARIG Brazil Légitársaság country managere és ez idő alatt megközelítően 30.000 magyar kiutaztatását szervezte Brazíliába és Dél-Amerikába.

A HAVAS CREATIVE TOURS 1989 óta van jelen a turisztikai piacon, székhelye Rio de Janeiro, munkatársainknak több, mint 30 éves tapasztalata van a turizmus területén. Az iroda vezetője, a magyar származású Francisco Havas 1971 óta dolgozik a turizmusban.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai