hirdetés
hirdetés

Ingyenes vendégéjszakával csábít az Emirates

Dubaj és az Emirates az elmúlt hónapok során számtalan intézkedést hozott a turisták egészségének védelme érdekében a városban és a levegőben egyaránt. A dubaji légitársaság ezúttal ingyenes vendégéjszakával ösztönzi az utasait arra, hogy téli nyaralásukat a metropoliszban töltsék el. 

hirdetés

A Budapestről induló gépre kizárólag érvényes, kinyomtatott, angol vagy arab nyelvű, negatív PCR-teszttel lehet felszállni, amelyet az utazás napja előtt legfeljebb 96 órával szükséges elvégezni (visszafelé erre nincs szükség). A dubaji reptérre való megérkezéskor a repülőtér munkatársai további teszt elvégzését kérhetik. Az utasok beszálláskor higiéniai készletet kapnak, és a repülés idején, illetve a repülőtereken is kötelező végig a maszk viselése. A dubaji repülőtéren érintésmentes testhőmérséklet-mérést végeznek, és a check-in is teljesen érintésmentesen zajlik. 

Az Emirates a repülőjegy mellé ezúttal szállást is biztosít az öt csillagos JW Marriot Marquis Dubai hotelben, amely a világ egyik legmagasabb felhőkarcolójában található - díjnyertes éttermekkel, saját bevásárlóközponttal és világhírű gyógyfürdőjével. A légitársaság Economy osztályára jegyet foglaló utasok Dubajba érkezésük első éjszakáját tölthetik el a szállodában külön költség nélkül. Az azonos feltételek mellett First és Business Class osztályokra jegyet foglaló utasok pedig dubaji utazásuk első két éjszakáját tölthetik el ugyanott.  

JW Marriott Marquis

Dubaj hotelei, így a JW Marriot Marquis hotel is érintésmentes bejelentkezést biztosítanak, a szobákat pedig fertőtlenítik. A zárt épületekbe, köztük a bevásárlóközpontokba való belépés során is kötelező lázmérés történik, a létesítmények üzemeltetői pedig különböző digitális, érintésmentes intézkedéseket vezettek be a biztonság növelése érdekében, többek között ilyen például az érintésmentes étlap az éttermekben. 

Dubaj közterületein, akárcsak az Emirates járatain kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése. Ez alól kivételt jelentenek a 6 éven aluli gyermekek. Az éttermekben és kávézókban az étkezés vagy italfogyasztás idejére a maszk levehető. A közterületeken és a tömegközlekedési eszközökön ügyelni kell a személyek közötti biztonságos távolság megtartására.

A közelmúltban az Emirates elnyerte a Safe Travel Barometer legbiztonságosabb légitársasága címét a COVID-19 járvány kapcsán bevezetett biztonsági intézkedései révén. A több mint 230 légitársaságot vizsgáló felmérésben 26 egészségügyi, illetve biztonsági paraméter értékelése során kitértek a koronavírus miatt bevezetett biztonsági intézkedésekre és a járvány idején utazók kényelmére is. A vizsgált légitársaságok közül az Emirates érte el a legmagasabb pontszámot.

(forrás: Emirates)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai