hirdetés
hirdetés

Megint lehet Budapesten e-rollerezni

A Lime e-roller üzemeltető május 1-től újraindítja szolgáltatását Budapesten.

hirdetés

Visszatérnek Budapestre a Lime elektromos rollerjei  – közölte a Forbes.hu hírportál.

Március közepén a Lime egész Európában és Észak-Amerikában köztük a magyar fővárosban is begyűjtötte a teljes flottát, átmenetileg szüneteltette a tevékenységét. Budapest a világ első városai között van, ahol a működés újra megkezdődik. A Lime többi városa fokozatosan követni fogja majd.

youtube.com
youtube.com

„Az elektromos rollerek alternatív közlekedései módot kínálnak azok számára, akik a társadalmi távolságtartás szabályait követve kívánnak közlekedni. A dél-koreai városokból, Szöulból és Busanból származó jelenlegi tapasztalataink alapján tudjuk, hogy az egyéni mobilitási lehetőségek használata hozzájárul a koronavírus járványgörbe laposításához” – mondta ezzel kapcsolatban Tóth Tamás, a Lime magyarországi képviselője. A Lime működési területe ugyanaz marad, de egy kisebb flottával indulnak újra, hogy igazodjanak a felhasználók igényeihez.

A budapesti városvezetés ugyanakkor több biciklisávot is felfestett frekventált útvonalakon, a lecsökkent autóforgalom erre most lehetőséget adott, ez pedig nyilván kedvez a Lime-nak is.

(forrás: forbes.com)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai