hirdetés
hirdetés

Mentesítő hajójáratokat vezet be a Mahart

Mentesítő hajójáratokat indít a Mahart a Lánchíd lezárása miatt - jelentette be a kormányszóvivő szerdán a Facebook-oldalán megosztott videóban.

hirdetés

Szentkirályi Alexandra jelezte, szerdán lezárták a forgalom elől a Lánchidat felújítás miatt. "Azt hiszem, ezt minden budapesti meg fogja érezni, legalábbis az ezzel kapcsolatos forgalomkorlátozásokat, hiszen az elmúlt napokban, hetekben gyakorlatilag állandósultak a dugók a fővárosban" - fogalmazott a kormányszóvivő.

Hozzátette, mivel egy fontos közlekedési útvonalról van szó, a kormány úgy döntött, hogy "kisegíti" a Fővárosi Önkormányzatot, és az állami hajózási cégen keresztül mentesítő hajójáratokat indítanak. Szentkirályi Alexandra szerint ez nemcsak a budapestiek, de a turisták miatt is fontos lépés. A hajójárat 7 óra és 20 óra között jár majd félóránként, hétfőtől péntekig; a járatot Budapest-bérlettel vagy havibérlettel ingyenesen lehet használni - mondta a kormányszóvivő.

A hajójárat az Akadémia és a Jégverem utcai kikötő között menetrend szerint közlekedik a Mahart és a BKK együttműködésében.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai