hirdetés
hirdetés

Tíz új egzotikus úti cél Lufthansa és Swiss járatszámmal

Bővíti együttműködését a Lufthansa Csoport és a Singapore Airlines.

hirdetés

A Lufthansa Csoport és a Singapore Airlines 2015 novemberében indított új együttműködése meghozta első gyümölcsét. A Lufthansa, a Singapore Airlines (SIA) és a Swiss International Air Lines (Swiss) együttműködő partnerként bővítik a közös járatüzemeltetést (codeshare) szabályozó megállapodásukat. Ennek eredményeképpen az utasok a jövőben még több célállomásra utazhatnak és új csatlakozásokat vehetnek igénybe.

A Lufthansa Csoport frankfurti csomópontja mellett a SIA kibővített codeshare-csatlakozásai több mint 20 kényelmes útvonalat biztosítanak a csoport müncheni és zürichi csomópontján, valamint különféle osztrák, belga, német és svájci repülőtereken keresztül.

A Lufthansa és a Swiss ezzel párhuzamosan az alábbi codeshare-csatlakozásokat veszik fel menetrendjükbe Délkelet-Ázsiában és a csendes-óceáni térség délnyugati részén:

A Lufthansa Frankfurtból indulva, Szingapúron keresztül már az alábbi helyekre is repül:

• Indonézia:
o Denpasar
o Dzsakarta

A Swiss új célállomásai zürichi indulással, Szingapúron át:

• Ausztrália:
o Adelaide
o Brisbane
o Melbourne
o Perth
o Sydney

• Indonézia:
o Dzsakarta

• Malajzia:
o Kuala Lumpur

• Új-Zéland:
o Auckland
o Christchurch

A fenti célállomásokra igyekvő utasok most a Lufthansával Frankfurtból vagy a Swiss-szel Zürichből Szingapúrba repülhetnek, ahol kényelmesen átszállhatnak a Singapore Airlines Lufthansa/Swiss járatszámmal regisztrált csatlakozó járataira. A légitársaság közvetlenül a célrepülőtérre szállítja a Németországban vagy Svájcban feladott poggyászokat. Az eddigiekhez hasonlóan az utasok a partner-légitársaságoknál is jogosultak a pontgyűjtésre és a pontbeváltásra a „Miles & More” és a Star Alliance egyéb törzsutasprogramjai keretében.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai