hirdetés
hirdetés

Új kényelmi szolgáltatás a China Airlines-nál

A tajvani székhelyű légitársaság bejelentette új, repülés közbeni vezeték nélküli streaming szolgáltatását a Boeing 737-800-as típussal közlekedő járatain.

hirdetés

A Fantasy Sky Wireless Entertainment System nevű rendszer jelenleg próbaüzemben van és hivatalosan 2022-ben indul. Az utazók immár személyes okos eszközeik segítségével élvezhetik a multimédiás streaming szolgáltatások széles skáláját repülés közben. A világjárvány utáni korszakra való felkészülés során a China Airlines lett az első légitársaság Tajvanon, amely bevezette a repülés közbeni vezeték nélküli streaming szolgáltatásokat. Miután a repülőgép elérte a 10.000 láb magasságot, az utasok személyes okos eszközeikkel, például mobiltelefonjaikkal vagy táblagépeikkel csatlakozhatnak a repülőgép hálózatához.

A hálózatba való bejelentkezés ingyenes video-on-demand szolgáltatásokhoz biztosít hozzáférést, így a hollywoodi kasszasikerekhez, válogatott japán és koreai filmekhez vagy népszerű zenei válogatásokhoz. Az utasok böngészhetnek a repülés közbeni kiadványokban is, mint például a a légitársaság fedélzeti magazinja a Dynasty magazin és a Sky Boutique Duty-Free Shopping, vagy használhatják az interaktív felületet a repülési információk és a gép pozíciójának megtekintésére.

A legújabb technológiai fejlesztésekkel lépést tartva a China Airlines továbbra is frissíti utastér-kínálatát és minőségi szolgáltatások gazdag választékát kínálja az utasoknak. A népszerű streaming szolgáltatások az utasok mindennapi szokásait és az AVOD szolgáltatások iránti keresletét szolgálja ki. Ugyanakkor segít csökkenteni a kabinon belüli érintkezést, ezzel is fokozva a járvány megelőzési erőfeszítéseket. Az optimális audiovizuális élmény érdekében az utasoknak érdemes magukkal vinni saját fejhallgatójukat és okos eszközeiket.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai