hirdetés
hirdetés

Változások az Air New Zeland-nál

Sűríti mostantól egyes járatait Új-Zéland nemzeti légitársasága.

hirdetés

Miután a kijárási megszigorításokat 3-as szintre csökkentették, az Air New Zealand heti több alkalommal megkezdte járatainak üzemeltetését Auckland és Napier valamint Auckland és Tauranga között. Növelték a Christchurch és Dunedin közötti járatok számát. Az idegenforgalmi szervek a nemzetközi turizmus visszatérését a karácsonyi szezonra prognosztizálják.

Az ország szakmai képviselete, a Tourism Export Council felhívta a kormány figyelmét a rendkívüli vonzerővel rendelkező turizmus fontosságára. A nemzetközi idegenforgalom leállása miatt nagyobb hangsúlyt helyeznek a belföldi turizmusra, mondja el Sárdi Rezső, Új-Zéland tiszteletbeli konzulja.

Jelentős változásokat jelentett be az Air New Zealand: megszűnik az Auckland-Buenos Aires közvetlen járat, a New-York-i pedig jövő év végéig szünetel. Végleg megszűnik a társaság egyik legrégebben üzemelő járata London és Los Angeles között. A nemzetközi járatok közel 95 százaléka szünetel legalább június 30-ig. A légitársaság drasztikus létszámleépítést hajt végre a COVID-19 járvány következményeként.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai