hirdetés
hirdetés

Horvát turizmus promóció a Gozsduban

A Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviselete vasárnap rendezte meg a horvát turizmust népszerűsítő rendezvényét Budapest szívében, a turisták és a budapestiek által is kedvelt Gozsdu-udvarban.

hirdetés

Ivana Herceg, a budapesti iroda igazgatója elmondta, hogy a Magyarország-Horvátország EB selejtező napjára szervezett pozitív és baráti szellemű, kötetlen találkozó célja Horvátország turisztikai brandjének megerősítése és a közösségi média oldala láthatóságának növelése. Ezek mellett persze az, ezzel a látványos rendezvénnyel is minél több magyar turistát csábítsanak Horvátországba.

Kristjan Staničić, a Horvát Idegenforgalmi Közösség igazgatója elmondta, hogy a Horvátországban hagyományosan jó vendégeknek tekintett magyarok az utóbbi években folyamatosan a 10 legnagyobb számban érkező nemzet között szerepelnek. Tavaly rekordszámú, mint egy 620.000 magyar látogatott el Horvátországba, akik 3,2 millió vendégéjszakát töltöttek el ott.

Az eVisitor rendszerbe beérkező adatok szerint a magyarok idén is szép számban érkeznek Horvátországba. Az igazgató hozzáfűzte, hogy az általa vezetett szervezet a jövőben igyekszik még inkább a horvát turisztikai marketing szolgálatába állítani a kiemelt sportrendezvényeket.

A budapesti promóciót számos közismert vendég, sportoló és Horvátország barátja tisztelte meg jelenlétével, többek között Oláh Gyárfás , a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke Kemény Dénes, válogatott vízilabdázó, edző, háromszoros olimpiai bajnok kapitány, Märcz Tamás, a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, valamint Davorin Štetner a Horvát Autós és Gokart Szövetség elnöke.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk