hirdetés
hirdetés

Nem pótolta az elmaradt bécsi turisztikai vásárt az online program

Májusra halasztották Közép-Európa vezető utazás kiállítását, a bécsi Ferien Messét, azonban január 16-án online programot sugároztak a Ferien Messe szervezői.

hirdetés

A vásár a romló járványügyi kilátásokra való tekintettel a legszigorúbb higiéniai koncepció mellett sem volt megvalósítható a szokásos januári időpontban. A vásárt szervező Reed Exhibition a rendezvény májusra való elhalasztása mellett döntött. Mint ismert az új időpont: 2021. május 7–9. Ausztria és egyben Közép-Európa legnagyobb szabadidős vására az egy időben szervezett Vienna Autoshow kiállítással az elmúlt években rendre 150 ezer körüli látogatót vonzott -írja a GD Consulting.

Magyar turisztikai szolgáltatók két évtizede szintén állandó résztvevői a vásárnak 70 ország közel 750 kiállítója mellett. Az új időpont rugalmas reagálás a jelenlegi rendkívüli helyzetre, hangsúlyozták a szervezők. Az elmúlt hétvégén, január 16-án online programot sugároztak a Ferien Messe szervezői, amely azonban sem az elmaradt üzleteket, sem a vásár hangulatát nem tudta pótolni, illetve az utazásra ösztönző hatását sem tölthette be. A program megtekinthető, illetve a live stream visszanézhető ITT.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai