hirdetés
hirdetés

Opatiját a világ legromantikusabb városai közé sorolták

A European Best Destinations és a Forbes tavaly Európa legromantikusabb városai közé sorolta Opatiját, idén pedig a több mint 1,6 millió követővel rendelkező Trips To Discover turisztikai portál felvette Opatiját a 15 romantikus úti célok listájára.

hirdetés

Opatiját Európa egyik legromantikusabb úti céljának nevezte a Trips To Discover portál a 2022-es, 15 romantikus Valentin-napi úti célt felvonultató listáján. A portált több mint 1,6 millióan követnek a világ minden táján, legnagyobb számban az Egyesült Államokban, ezen Opatiját olyan neves úti célok között említik, mint a mexikói Los Cabos, a franciaországi Strasbourg, Izland, a portugál Lagoa, Bermuda, a hawaii Kauai vagy a floridai Key West.

 

A Trips To Discover portál "15 Romantic Travel Ideas for a Valentine’s Day Escape in 2022-ben" című cikkében emlékeztetett arra, hogy Opatija a 19. század óta vonzza a látogatókat varázsával, szépségével és különleges gasztronómiájával. Az "Adria királynője" immár második éve kerül be a kihagyhatatlan Valentin-napi helyszínek közé, hiszen tavaly az egyik legromantikusabb európai úti célnak választották a Best European Destinations és a Forbes által szervezett válogatáson. 

 

 

(forrás: Horvát Idegenforgalmi Közösség / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk