hirdetés
hirdetés

Interjú Koloszár Krisztián Ákossal, az Airport Hotel Budapest igazgatójával

VIP-parkolót is kínál a reptéri szálloda

Új szolgáltatással bővítette kínálatát a négycsillag superior besorolású Airport Hotel Budapest: most már VIP-parkolóban is hagyhatják gépkocsijukat az utazók. A szálloda újdonságairól beszélgettünk Koloszár Krisztián szállodaigazgatóval.

hirdetés

Hogyan alakult át a korábbi parkoló?

Egyrészt megváltozott az elnevezés: korábban hét évig ferihegyi „fapados” parkoló néven működött a terület, most Airport Hotel VIP Parkoló lett. A parkoló mellett felépült szálloda és a folyamatos fejlesztések után úgy éreztük, hogy helytállóbb lenne áttérni egy olyan névre, amely a minőséget sugallja. Kezdetben nálunk is murván parkoltak a vendégek, és nem voltak szakképzett sofőrjeink sem. Most már betonon állnak az autók, és jelenleg két, épp idén vásárolt Ford Transit kisbusszal dolgozunk. Ezenkívül pluszszolgáltatásokat is nyújtunk. Például a nálunk parkoló vendégek kapnak kávét vagy kapucsínót, a gyerekek pedig üdítőt, a várakozási időt ezzel is lerövidítve. Ötven autó számára fedett parkolónk is van, amiért csupán 500 forinttal kell többet fizetni naponta. Ezenkívül közvetlenül a szálloda alatt egy autómosóval is rendelkezünk, amely napi 16 órában nyitva van. Az egyik csomagunkhoz tartozik, ha a vendég szeretné, akkor kitakaríttatjuk és lemosatjuk az autóját, mire visszaérkezik az utazásából. A biztonságra is nagy hangsúlyt fektetünk. Amellett, hogy biztosítást kötöttünk az itt parkoló gépkocsikra, a területet kamerás megfigyeléssel, zárt sorompóval, valamint 24 órás őrzéssel óvjuk. Különböző kedvezményes csomagokat is kidolgoztunk a vendégek számára: ha visszatérnek hozzánk, akkor tíz, húsz vagy akár harminc százalék kedvezményt is kaphatnak szolgáltatásainkból. Úgy gondolom, hogy ezekkel az extrákkal többet tudunk nyújtani, mint a konkurencia jelentős része.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a hotel a vendégeinek?

Mivel a vendégek – akik főként éppen úton lévő üzletemberek – átlagos itt-tartózkodási ideje általában másfél nap, a szolgáltatásainkat is e köré építjük. Tavaly óta van a teljes épületet lefedő Wifi- elérhetőség, amelyet ingyenesen használhatnak az ide érkezők. Az éttermünk a nap 24 órájában működik, így akár éjjel két órakor is rendelhetnek a vendégek a teljes étlapról. Mivel az első repülőgépek már reggel hatkor indulnak, reggelizni már négy órától lehet nálunk. A törölt járatok utasait is vendégül látjuk, de átutazó csoportok is meg szoktak nálunk szállni. Van egy kisebb, kondigépekkel és pingpongasztallal felszerelt wellnessrészlegünk is, ahol szauna, jakuzzi és állószolárium várja az utazókat, ennek használata természetesen benne van a szobaárban, és szintén 24 órán keresztül használható. A városba való kényelmes bejutást pedig egy minőségi szolgáltatást nyújtó taxitársasággal való megállapodásunk révén kedvezményes áron tudjuk biztosítani. Sok rendezvény is helyet kap a szállodában, például utazási irodák katalógusbemutatói vagy sportszövetségek által rendezett összejövetelek.

Milyen szobák találhatók a szállodában?

Összesen 110 szobánk van, ebből 102 darab 26 négyzetméteres deluxe szoba, négy junior suite és két mozgáskönnyített szoba. Mivel a nálunk megszálló vendégek legtöbbször egyedül utaznak, a szobák nagy része külön ágyas, 12 szobában azonban franciaágy található. Ezenkívül van három, konyhával felszerelt apartmanunk is, amennyiben valaki mégis a családjával érkezne, illetve sok szobánk igény esetén összenyitható.

Mit tart az Airport Hotel Budapest legnagyobb előnyének?

A szálloda egyik legnagyobb pozitívuma az elhelyezkedése, hi- szen két-három perc alatt ide lehet érni a repülőtérről. Rendezvények szempontjából is ideális, mert közel az M0-s autópályához, az ország közepén található, ráadásul egy 200-300 fős rendez- vény esetén mindenki számára tudunk ingyenes parkolóhelyet biztosítani. Az előnyök közé sorolom az éjjel-nappal működő éttermünket is, amely még Budapesten is ritkaságnak számít.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai