Egy friss felmérés szerint a magyar főváros a 12. helyen áll Európa legjobb reggelizős úti céljai között, köszönhetően a megszámlálhatatlan kávézónak, pékségnek, brunchozó-helynek.
A reggelizés kultúrája folyamatosan fejlődik Magyarországon, különösen Budapesten, ahol egyre több olyan hely nyílik, ahol modern alapanyagokkal és különleges igényeket is kielégítő menüvel csalogatják a vendégeket.
A reggelizők inspiráló környezetet nyújtanak ahhoz, hogy jól induljon a nap, legyen szó egy finom kávéról, egy tartalmas reggeliről vagy egy frissítő Bubble teáról, miközben a barátokkal vagy akár egyedül élvezzük az ébredező város pezsgését.
Bubble tea és különleges teák
A Bubble tea egy Tajvanról származó tea vagy tejes alapú ital, amely világszerte elvarázsolta a fiatalokat, igazi kedvencükké vált. Az italnak rengeteg változata létezik, hozzávalók széles skálájával, mint például a mangó, taró, kókusz vagy barack. A buborékteákat általában gyümölcsös ízekkel, matchával vagy más különleges összetevőkkel variálják.
Az eredeti, Tajvanról származó, kiváló minőségű teákból készülő specialitások gyakran különleges extra feltétekkel, például tápiókagyöngyökkel, meleg és hideg változatban kaphatók, tudtuk meg a ZUI Brunch egyik tulajdonosától, míg a Kong Fu, szárított mandarinhéjba töltött feketetea-levelek, noumi xiang, a gyógynövény, amely egyedi rizses ízt kölcsönöz a teáknak, és a különleges teázókészletek, csak néhány extra, amelyek még egyedibbé teszik a teázás élményét.