hirdetés
hirdetés

Új egzotikus utak a sarkvidéktől a trópusokig

Jakutföldtől Izraelen át Pápua Új-Guineáig válogathatnak az egzotikus utakra vágyók az új úticélok közül az 1000 Út Utazási Iroda frissen bemutatott 2019/2020-as egzotikus katalógusából.

hirdetés

Számos újdonsággal csábítja az utazókat az 1000 Út Utazási Iroda új, 2019/2020-as egzotikus katalógusa, amelyet a napokban mutattak be. Az őszi körutak mellett figyelmet érdemel a szilveszteri és a tavaszi körutazási kínálat bővítése. A hagyományosnak számító Szentpétervár és Moszkva mellett Miami-i pihenéssel fűszerezett New York-i szilveszter, két izraeli desztináció,vietnámi tengerpart, szafarilehetőséggel megtoldott kenyai utazás, madagaszkári vagy riói óévbúcsúztatás közül választhatnak az utazni vágyók. Emellett Barcelona, Lisszabon és Isztambul szerepel még a szilveszteri desztinációk között.

Az iroda erősített a hajós körutazásoknál is: az új katalógusban két saját, magyar idegenvezetővel szervezett út is szerepel a kínálatukban a Celebrity Cruises hajóin. Az egyik egy 19 napos, Szingapúrból Dubajba tartó út, míg a másik Brazília, Uruguay és Argentína partjai melletti hajózást takar, igény esetén a riói karnevál megtekintésével. Az egzotikus útjaink nagy része garantáltan indul kis, 20 fős csoporttal is, továbbá az utasigények szerint alakíthatóak és kombinálhatóak, vagyis tetszés szerinti állomáson csatlakozhatnak az utazók, valamint a társítási garanciánk is igényelhető - hangsúlyozta Szabó László, a cég marketing vezetője.

Az új desztinációk között szerepel Pápua Új-Guinea, ahová a Goroga fesztivál idejére szerveznek utazást, így a látogatók tanúi lehetnek, ahogy mintegy 100 törzs hagyományos népviseletben bemutatja törzsi táncait. Dél-Afrikában pedig ketreces merülés során közelről vehetik szemügyre a kalandvágyóbb vendégeik a nagy fehér cápák életét. Az eddig is népszerű sarkvidéki utak - mint a Spitzbergák, az Antarktisz és az északi-sarki atommeghajtású jégtörő hajózás - mellett idén először foglalható a szibériai Jakutföld az iroda kínálatában. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni utazók igényeire: akár esküvők, nászutak, vagy bármilyen luxusutazás Bora Borától Dubajon át az amerikai kontinens egzotikus helyszínein való megszervezésére is - tette hozzá Szabó László.

Kiss Melinda Katalin
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk