A lehetetlenre néhány percet várni kell

Új elemmel gazdagodott a Kempinski Hotel Corvinus minőségi cateringet nyújtó palettája: mostantól olyan felkészültséggel telepítik ki The Kitchen Caters elnevezésű egységüket, mintha a bisztrójuk teljes konyháját, infrastruktúráját összecsomagolnák és vinnék magukkal.

 Az új felfogásban összeállított vendéglátóipari szolgáltatás célja, hogy gyakorlatilag testre szabott szolgáltatást produkáljanak külső helyszínen – amely lehet esküvő, üzleti program vagy családi rendezvény.

 Az ötletet a megvalósításhoz tulajdonképpen az a 400 fős indiai esküvő adta, amit Budapesten tartott tavaly az ifjú pár – teljes három napon át. Volt ezalatt minden: fogadás a népes esküvői seregnek fent, a Várban, valamint Pesten, a Néprajzi Múzeum termeiben és más helyszíneken a városban. Amikor a Vár-beli mulatság alatt leszakadt az ég, a Kempinskis cateringesek seperc alatt összepakolták a teljes kitelepülést, és a násznéppel együtt a szállodába beköltöztették  – ott folytatódhatott gond nélkül a mulatság.

 Nos, mostantól tehát, lehet bárki a catering vendégei közül bármire érzékeny, kérhetnek extra dolgokat a megrendelők akár a program ideje alatt – a The Kitchen Caters csapatánál bármilyen kérést megoldanak, mert gyakorlatilag minden a keze ügyükben van. Ha kell, saját csapattal és saját cateringes séfjükkel dolgoznak, ha arra van igény – hoznak a programra vendégséfet is.

 „Célunk egyértelmű és nagyon is ambíciózus: legfrissebb, kizárólag minőségi alapanyagokból készült széles választékot kínálunk Magyarországon egyedülálló catering megoldással”, mondja új szolgáltatásukról a ház igazgatója, Stephan Interthal.

 

 

Forrás: Vendég & Hotel


15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe

15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe 

Idén 15 éves a Lady in Red program, amely a Kempinski szállodalánc egyik legjellegzetesebb arculati eleme.
Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról

Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról 

Az idei év ötödik hónapjában Magyarországon 987 szálloda üzemelt.
Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel

Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel 

NGM: tovább dübörög a turizmus a hazai szálláshelyeken.
Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben

Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben 

Bemutatkozott az ibis Styles Debrecen Airport Hotel.
KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról

KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról 

Áprilisban a turisztikai szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel

Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel 

Jó ideje árulták, mostanra megszületett a megállapodás: tulajdonost váltott a Duna-parti ötcsillagos szálloda.
MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda

Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda 

Elsőként a balatoni házak közül Green Globe-minősítést kapott a Mövenpick BalaLand Resort.
Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás

Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás 

Rövidülnek, de nem maradnak el a nyaralások. Tények és tervek a magyarok belföldi vakációjáról – a szállásfoglaló portál adatai alapján.
„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött?

„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött? 

A milliárdos, akiről ma mindenki beszél, de kevesen ismerik igazán.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.