hirdetés

Nagy dobásra készül a Green Travel: indul a PartyJárat

Az utazásszervező Magyarországon ilyet még nem csinált: 180, a szakmában dolgozó szakembert visznek el Törökország egyik ötcsillagos luxusszállodájába, hogy egy hatalmas partyval pihenjék ki a szezont, és megmutassák, mire készülnek 2016-ban.

hirdetés

A bulin magyar sztár dj-k gondoskodnak majd a hangulatról esténként, míg nappal érdekes és izgalmas programok várják a meghívottakat.

„A szezon nagyon hosszú volt és fárasztó, ezért kollégáimmal úgy döntöttünk, hogy a legjobb partnereink mellett – hogy ne mindig csak a nagyok utazzanak – meghívunk mindenkit, aki teljesítette az egyszerű feladatot, ami ahhoz volt szükséges, hogy beszállókártyához jusson” – mondta el Göktas Merdol, az utazási iroda ügyvezetője.

A PartyJárat hétvégéjén az önfeledt szórakozás mellett egy kis munka is lesz. A 2016-os árualap ismertetése és a legújabb előfoglalási katalógus bemutatása is a programban szerepel.

A hétvége végeztével sem áll meg az élet, ugyanis a tour-operátor munkatársai már a jövő évi WorkShow-t, a Hiltonban megrendezendő katalógusbemutatót és az Utazás kiállítást készítik elő.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai