hirdetés
hirdetés

IATA or NON-IATA? Ez itt a kérdés

Az utazási irodák visszatérő dilemmája, hogy érdemes-e IATA tagnak lenni. A MUISZ igyekszik szakértők segítségével eligazítani a kérdésben. Lejjebb lehet jelentkezni az eseményre.

hirdetés

Az elmúlt évtized alapvető változásokat hozott a magyar és a nemzetközi légi közlekedési piacon, mely nagyban érinti a magyarországi utazási irodákat is. Nehéz követni ezeket a változásokat és még nehezebb eligazodni a gyakran módosuló szabályok útvesztőjében. Erről a témáról tart kerekasztal beszélgetést a MUISZ. A vitaindító előadást a magyar légi közlekedési piac és a IATA helyzetéről Szakonyi Péter újságíró tartja.A beszélgetésen részt vesznek az alábbi légitársaságok:
Emirates
Air France / KLM
LOT

Moderátor: Simon András, a MUISZ légi közlekedési bizottságának elnöke

Időpont:
2022. április 5. 16.00 -19.00 óra között.
 
A szervezők várják az érdeklődő MUISZ és még nem MUISZ tagirodák jelentkezését legkésőbb április 1-ig.
 
.A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!


hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés