hirdetés
hirdetés

Itt a Club Aliga esetében a legújabb info

Amit az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő RT. küldött el hozzánk.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Pályázatot nyújtottak be a Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt.-hez a balatonvilágosi Club Aliga területének turisztikai fejlesztéséhez.

A társaság pályázatát elfogadták, ennek értelmében az Appeninn Nyrt. közvetett tulajdonában álló PRO-MOT HUNGÁRIA Ingatlanfejlesztő Kft. 1.299.999.998 forintot kapott.

Mint írják, társaságuk fontos irányelve, hogy a Club Aliga területén létrejövő fejlesztések fenntartható színvonalú és elérhető árú szolgáltatásokat nyújtsanak hosszútávon. Ehhez elengedhetetlen turisztikai attrakciók létrehozása.

Fotó: Appennin Nyrt.
Fotó: Appennin Nyrt.

Megállapítják azt is, hogy a jelenleg elérhető fizető szálláshelyek az elmúlt években elvesztették turisztikai vonzerejüket az állagromlás következtében. Terveik szerint a területen több, különböző célcsoport részére igényekre szabottan, jellegében más, külső jegyeiben azonban azonos szálláshelyeket kívánnak kialakítani, amelyekkel azonos színvonalú kereskedelmi és szolgáltató jellegű idegenforgalmi attrakciókat is terveznek.

A beruházások egyik legfontosabb eleme a kikötő szomszédságában felépülő agora, amely jó eséllyel betöltheti a település főterének funkcióját is. A téren vendéglátóipari és kereskedelmi egységek egyaránt megtalálhatók lesznek, ahogy köztéri bútorok, és látványelemek is.

A pályázati összegből  létre kívánnnak hozni a balatoni régióban egyedülálló, multifunkcionális rendezvényhelyszínt is. A nézőtérrel, színpadtechnikai berendezésekkel és eszközökkel felszerelt színpadtérrel megépülő kulturális helyszín több száz ember befogadására lesz alkalmas. Otthont ad majd szabadtéri konferenciáknak, színházi előadásoknak és szabadtéri filmvetítésnek. 

(forrás: Goodwill Communications)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai