Itt vannak a kérdőívek ágazatonként a Turizmus Konjuktúra Indexhez

Amint tegnap megírtuk, most induló rendszeres felmérés térképezi fel a turisztikai-vendéglátóipari ágazat helyzetét, amelyhez a szereplők mindössze 10 perces részvételét kérik.

Eddig nem született még olyan felmérés, amely valós képet adna az ágazat iránti kereslet változásairól, ami a Covid utáni időkben elengedhetetlen lenne a döntéshozók, illetve a közvélemény megfelelő tájékoztatásához - véli a VIMOSZ, amely a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvánnyal és a GKI Gazdaságkutató Zrt.-vel közösen ennek hiánypótlására megalkotta a Turizmus Konjunktúra Indexet, mely havi gyakorisággal fogja mérni az ágazatban a konjunktúra várható alakulását, a piac és a közvélemény számára ezzel információt biztosítva a közeljövőben várható trendekről.


 
A felmérés eredményeiről minden résztvevő a nyilvánosan megjelenő sajtóközleményből értesülhet.

A felmérés készítői tisztelettel kérik a szakma szereplőit az alábbi linkhez tartozó kérdőív kitöltésére, mely nem vesz több időt igénybe 10 percnél.
  

Amennyiben Önnek utazásszervező ill. -közvetítő vállalkozása van, kérem, hogy az alábbi kérdőívet töltse ki:

https://research2.gkidigital.hu/index.php?r=survey/index&sid=899282&lang=hu

 

Amennyiben szálláshely szolgáltató, akkor kérem, hogy az alábbi kérdőívet töltse ki:

https://research2.gkidigital.hu/index.php?r=survey/index&sid=286577&lang=hu

 

Amennyiben vendéglátó egységet működtet, akkor kérem, hogy az alábbi kérdőívet töltse ki:

https://research2.gkidigital.hu/index.php?r=survey/index&sid=368139&lang=hu

 

Amennyiben rendezvényszervező vállalkozása van, akkor kérem, hogy az alábbi kérdőívet töltse ki:

https://research2.gkidigital.hu/index.php?r=survey/index&sid=344525&lang=hu

 

Amennyiben fürdő (fizikai közérzetet javító) vállalkozása van, akkor kérem, hogy az alábbi kérdőívet töltse ki:

 

https://research2.gkidigital.hu/index.php?r=survey/index&sid=545486&lang=hu


Speciális módszerrel restaurálják Magyarország legidősebb nagyharangját

Speciális módszerrel restaurálják Magyarország legidősebb nagyharangját 

A veszprémi Szent Mihály Főszékesegyház Szentháromság harangját 300 év után először mozdítják el a helyéről.
Sok magyar hitelből nyaral idén - árstop nem lesz a balatoni szolgáltatók esetén

Sok magyar hitelből nyaral idén - árstop nem lesz a balatoni szolgáltatók esetén 

Új programot indít a kormány a turisztikai szolgáltatók megsegítése érdekében.
Hamarosan Nevelőszülők Napja a budapesti Állatkertben

Hamarosan Nevelőszülők Napja a budapesti Állatkertben 

Május 12-én, vasárnap rendezi az "Alapítvány a Budapesti Állatkertért" a tavaszi Nevelőszülők Találkozóját, ahová mindenkit sok szeretettel várnak.
Famászó bajnokságot rendeznek Tatán

Famászó bajnokságot rendeznek Tatán 

Igen, ilyen is van: a Magyar Faápolók Egyesülete nemzetközi előírásoknak megfelelő famászó bajnokságot rendez Tatán, az Öreg-tó partján.
Erre kell számítania annak, aki munkát keres

Erre kell számítania annak, aki munkát keres 

Szinte minden vármegyében lelassult a munkaerő-felvétel.
A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot

A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot 

Egyre nehezebb helyzetben a munkáltatók.
Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek:  idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik

Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek: idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik 

Igazi világsztárok, hazai előadók legjava, kedvezményes belépők.
Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen!

Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen! 

A következő hétvégén visszatérhetnek a múltba a látogatók egy eseménysorozat keretében Hévízen.
Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.