hirdetés
hirdetés

Jövőre is elindítja Debrecen-Burgasz járatát a Robinson Tours

2015. szeptember 7-én 12:35-kor érkezett a Robinson Tours Debrecen-Burgasz járatának idei utolsó gépe a Debrecen Airportra. A már hagyományosnak mondható charter 9 éve közlekedik júniustól szeptemberig.

hirdetés

A szezon utolsó járatát Jakócs Áron, a Robinson Tours ügyvezető igazgatója és több magyarországi kollégája is elkísérte a Robinson Tours irodáiból. Ez a járat is teltházzal érkezett Debrecenbe, az utasokat az iroda munkatársai bolgár édességgel lepték meg.

Az idény végét egy szezonzáró fogadással ünnepelték a Debrecen Airport és a Robinson Tours vezetői és kollégái. Jakócs Áron beszámolt arról, hogy az idei szezon is sikerrel zárult, amely a debreceni és a kelet-magyarországi partnerirodák eredményes értékesítési munkájának is érdeme, akiknek ezúton is köszönetet mondott. Továbbá elmondta, hogy a pozitív visszajelzésekre és a sikeres szezonra alapozva, 2016 júniusa és szeptembere között ismét közlekedik majd a Debrecen-Burgasz charter. 2015-ben a partnerekkel való együttműködésnek köszönhetően nem csak a debreceni indulású bolgár ajánlatok, hanem a török utak is sikeresnek bizonyultak, ezért a Robinson Tours jövőre tovább bővíti és színesíti törökországi szállodakínálatát is.

A Debrecen Airport képviseletében Rácz Zsolt gazdasági igazgató köszöntötte a megjelenteket és elmondta, hogy a repülőtér szempontjából kiemelt helyen szerepelnek a charterjáratok. A reptéren jelenleg éppen hosszabb távú fejlesztések zajlanak az egyre növekvő utasforgalom további színvonalas kiszolgálása érdekében. Megköszönte a Robinson Tours munkáját és elmondta, hogy jövőre is számít a szoros együttműködésre és a charteres légi forgalom volumenéenk megtartására és növekedésére. A Debrecen Airport lehetőségei szerint támogatja továbbra is az utazási irodákat a charterjáratok indításában.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk