hirdetés
hirdetés

Koncertkavalkád a Forraltbor Fesztiválon

2014. november 14-16-án az örkényi városközpontban és annak piacán Forraltbor Fesztivált rendeznek, melyet koncertek és egyéb kulturális előadások színesítenek.

hirdetés

A forró nedűk kóstolgatása mellett pénteken a Cziffra György Művészeti Iskola táncbemutatóját nézhetjük meg, majd a Hyde, a Dokk, később pedig a Best of Zenekar együttesek koncertjein rophatjuk, este 10 órakor pedig a Presso Band térzene előadása következik.

Szombaton ludaskása főzőfesztivál, több órás térségi kulturális, közösségépítő rendezvénysorozat, musical- és operettelőadésok, illetve a Veronilla Stúdió örökzöld dallamai várnak ránk. Fellép még a Tokos Zenekar, de olyan együttesek is színre lépnek, mint a Rackajam Ferenczy Györggyel, az Örkény Városi Dalárda, a Pittyendáré együttes, a Neoton és a Party Band.

November 16-án, vasárnap a városközpontban hagyományos városi búcsú veszi kezdetét, de élvezhetjük a Borovenka Hagyományőrző Néptánccsoport műsorát, illetve a Cimbaliband és a Kowalsky meg a Vega koncertjét is.

16 órakor kihirdetik a 2014-es év forralt borát is, a három nap alatt pedig mindezeken kívül magyar történelmi zászlókból láthatunk kiállítást.

Bővebb információ: www.forraltborfesztival.hu

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk