hirdetés
hirdetés

Nyitnak az Eventrend házai

Ezzel kapcsolatban a következő közleményt juttatták el szerkesztőségünkbe.

hirdetés

A cégcsoport, mint a hazai piac egyik meghatározó résztvevője továbbra is törekszik majd arra, hogy a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa vendégei és dolgozói részére egyaránt.

A legfrissebb döntés és a védettségi igazolvány megléte megadta a lehetőséget, hogy újra kinyithassanak.

Mint írják, az Eventrend Group vezetősége elkötelezett az oltás mellett, ezért a dolgozókat is arra buzdítja, hogy oltassák be magukat koronavírus elleni vakcinával, mert csak ennek révén tudunk biztonságot adni vendégeiknek és egymásnak. 

Elfogadják, hogy az elmúlt 1 éves kényszerszünetet az emberek biztonsága, egészsége érdekében kellett túlélniük, ám most eljött az idő, hogy merjenek bízni abban, hogy visszakapjuk, és újra értékelni tudjuk korábbi szabad életünket! 

Egységeik pontos nyitási időpontjait megtalálják a cég weboldalán és a social média felületein.

(forrás: eventrend)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk