Kilőtt az Eventrend Group

Kilőtt az Eventrend Group 

A hazai vendéglátás és rendezvényszervezés területén meghatározó szerepet betöltő cégcsoport alapító tulajdonosai, Nagy Gábor és Kőrössy Zoltán összefoglalta az idei év főbb számait, a jellemző változásokat, fejlesztéseket és a HR területén bekövetkezett növekedést is.
Még nincs minden veszve! De már hangosan ketyeg a rendezvényóra

Még nincs minden veszve! De már hangosan ketyeg a rendezvényóra 

Nem azt mondjuk, hogy lehetetlen, de… azért nem árt felkötni azt a bizonyos alsóneműt, ha valaki még csak most áll neki helyszínt vadászni az év végi rendezvényekhez. (x)
A Spoon fedélzetére új séf érkezett

A Spoon fedélzetére új séf érkezett 

Fekete Tibor személyében, akit fine bistro jellegű vacsora keretében be is mutatott a hajó üzemeltetője a média képviselőinek október 17-én, mesés panorámával övezve.
Miért jó választás az üzleti reggeli?

Miért jó választás az üzleti reggeli? 

Fordítsd a javadra – szervezz üzleti reggelit! Ahol az információ, ott az előny. (x)
Szervizdíj vs. borravaló

Szervizdíj vs. borravaló 

A kérdés, amit a legtöbbször hallani a témával kapcsolatban: és a szervizdíjat megkapjátok? A válasz jellemzően: áh, dehogy is. Pedig de.
Bort, pincét, jó étkeket!

Bort, pincét, jó étkeket! 

Megtaláltuk Budapest szívének azt a titkos zugát, amely minden beutaztató iroda vagy külföldről érkező turistacsoporttal a fővárost járó idegenvezető álma. Mutatjuk, hol van ez a hely, és ott mi minden található.
Megabulival ünnepelt az Eventrend a Gundelben

Megabulival ünnepelt az Eventrend a Gundelben 

Kerek, harmincéves fennállásukat ünnepelte az Eventrend Group idén, harmincegyévesen. A halasztásnak megvolt az oka. Viszont a most megtartott szülinapi ünnepséget megfejelték egy plusz nappal, így egyáltalán nem egy szokásos kerti partira invitálták partnereiket, hanem két, egymás utáni este is felvágták a cégnek és vendégeiknek szánt szülinapi tortát.
Budapesti sörkert, 21. századi módra

Budapesti sörkert, 21. századi módra 

Egy régi műfajt teremtett újjá az Eventrend az Evezőssel a Római-parton, méghozzá a sörkertekét, amelyek oly' népszerűek voltak már 100 évvel ezelőtt is, főleg a vízpartokon.
A la carte étteremként is újranyitott a Spoon The Boat

A la carte étteremként is újranyitott a Spoon The Boat 

A Covid óta rendezvényhelyszínként működő hajókomplexum 2023 áprilisától a la carte éttermi szolgáltatásokkal kibővülve működik tovább. Az elmúlt néhány hónapban több felújítás is történt, de ezalatt megőrizték a Spoon eredeti stílusjegyeit. Az üzemeltető Eventrend Group tulajdonosai és az étteremhajó ügyvezetői részletesen bemutatták lapunknak a helyszínt, amely most újrapozícionálva tér vissza a budapesti turizmus vérkeringésébe.
Ide került az Eventrend szállodai portfóliója

Ide került az Eventrend szállodai portfóliója 

Bár még hivatalosan nem érkezett ezzel kapcsolatos közlemény az érintettektől, azonban biztos forrásból tudjuk, hogy az eddig Eventrend átal üzemeltetett hazai vidéki szálláshelyek egy tapasztalt, professzionális üzemeltetői csoporthoz kerültek 2022. október 1-vel, és ez nem más, mint a Hotel & More cégcsoport, Klemm Balázs vezetésével.

Átmenetileg kivonul a hazai szállodapiacról ez a cégcsoport 

Szállodai portfolió nélkül folytatja tovább tevékenységét az Eventrend Group, súlyos és azonnali döntést hozott a hazai tulajdonú cégcsoport. Döntésük már szombattól, azaz október 1-től érvényes.

Átírja az étlapokat a tudatos étkezés térhódítása 

A tudatos étkezés terjedésével az éttermek zöme már kezdi felvenni a ritmust. A kereslet egyre nagyobb, az igények egyre növekednek, és a kívánságok palettája is egyre színesebb: keto, paleo, glutén-, laktóz-, fruktóz-, keményítő-, cukormentes stb. készítményekre vágynak a vendégek, és ha minden tudatosan étkezőt nem is lehet nagy kínálattal elkápráztatni, a haladó éttermek zöme azért igyekszik finom és az életmódokhoz passzoló fogásokkal előrukkolni

Romantikus rendezvényhelyszínként nyit újra a Bagolyvár 

Kifejezetten rendezvényekhez újították fel és nyitották újra a Bagolyvárat. Az egykori, másodhegedűs szerepet betöltő étterem a Gundel Étteremmel együtt került az Eventrend Group üzemeltetésébe, a tervek szerint különleges, vintage színfoltként jelenik meg a rendezvényhelyszínek palettáján - tájékoztatta lapunkat az Eventrend.

Szavaló főúr, signature ételek és italok, patinás köntös kíséretében 

Az Eventrend tavaly novemberben jelentette be a főváros legidősebb kávéházaként ismert Centrál működtetésének átvételét az Özyer Csoporttól. Ezzel a hazai cégcsoport második irodalmi kávéház üzemeltetését vállalta fel Budapesten. A történelmi múlttal rendelkező irodalmi kávéházat az április 11-vel, a Költészet Napjával kezdődő héten nyitják ki ismét.

Gundel újranyitás: vissza a gyökerekhez 

2021 májusában az Eventrend Group vette át a Gundel és a Bagolyvár étterem üzemeltetését. Az erről szóló szerződést 2021 január végén írták alá a tulajdonos Danubius Hotels (DH) képviselőivel, ez alatt mindkét hely zárva tartott. December 8-tól ismét megnyitották a Gundelt, méghozzá egy különleges, a régmúlt híres kínálatából kiinduló, azonban teljesen megújított gasztrokoncepcióval.

Az Eventrendnél a Centrál Kávéház is 

Új üzemeltető a 134 éves Centrál Kávéháznál: az Eventrend Group veszi át a 18 hónapja zárva tartó, Budapest legidősebb kávéházának tartott Centrál működtetését az Özyer Csoporttól.

Nyitnak az Eventrend házai 

Ezzel kapcsolatban a következő közleményt juttatták el szerkesztőségünkbe.

Új üzemeltetője lesz a Spoon the Boatnak 

A gasztronómia-vendéglátás, rendezvényszervezés és hotelüzemeltetés területén működő, 28 éves múlttal rendelkező cégcsoport vezetőivel a jelenleg zárva tartó állóhajó tulajdonosai a napokban hosszú távú bérleti szerződést kötöttek.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!